Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Espai Xocolata
Foto: Nahum CantallopsEspai Xocolata

Celebreu Nadal a l'Espai Xocolata de Simón Coll

La fàbrica de xocolata Simón Coll us obre les portes del seu racó més especial perquè us submergiu en una experiència sensorial

Time Out en col·laboració amb Simón Coll
Publicitat

Vosaltres també fa anys que busqueu el tiquet daurat de Willy Wonka entre les vostres xocolatines?
Doncs aquest Nadal ja podeu deixar de buscar-lo perquè hi ha una fàbrica de xocolata que ho té tot preparat per donar-vos la benvinguda. Es tracta de la de Simón Coll, a Sant Sadurní d'Anoia: un poble que fa olor de xocolata per tots els seus carrers i que per Nadal serà escenari d'una cita molt especial.
I és que l'Espai Xocolata de la fàbrica està enllestint els últims detalls d'aquesta època de l'any tan màgica en què la xocolata té un paper important. I, per celebrar-ho, us proposa gaudir de la seva proposta immersiva: una experiència audiovisual 180º dissenyada per arribar als vostres sentits d'una manera única i diferent.
Descobrireu d'on ve la xocolata, com s'elaborava fa 100 anys a la fàbrica i com s'elabora avui dia, fareu un tast dels seus productes.
Preparats per fer realitat el vostre somni més dolç? Continueu llegint!

D'on ve el plaer
Simón Coll

D'on ve el plaer

Us heu preguntat mai com és l'arbre del cacau? Ara ho sabreu: a través d'un muntatge audiovisual espectacular amb pantalles panoràmiques, viatjareu fins a una plantació de cacau per conèixer el procés de transformació fins a convertir-se en xocolata.
Entrareu de ple en aquest procés que fa més de 100 anys que es du a terme cada dia a la fàbrica i descobrireu com ha evolucionat des dels seus inicis. Les seves màquines prendran vida!
I per últim, a través d’unes finestres veureu part de la fàbrica actual on diàriament elaboren els seus productes. Com es bombons, una de les seves especialitats. Petites bombes de dolçor que han estat elaborades després d'experimentar amb sabors i textures.

El final més dolç
Foto: Simón Coll

El final més dolç

Durant la visita, podreu fer un tast de xocolata acabada d’elaborar i us ensenyaran a degustar-la d’una manera òptima. Posareu a prova els vostres sentits!
És una experiència única que només podreu viure a la fàbrica de xocolata de Simón Coll.
Aprofiteu l'oportunitat i finalitzeu la vostra visita amb el tast més dolç i amb tot el que necessiteu per seguir gaudint d'aquest plaer.

Publicitat
Regals pel paladar
Foto: Nahum Cantallops

Regals pel paladar

No podreu tornar a casa amb les mans buides després de passar el dia entre una de les millors xocolates de casa nostra.
Per això, a la botiga de l’Espai Xocolata podreu emportar-vos qualsevol (o tots!) producte de la gamma de Simón Coll; descobrir novetats que fins i tot no han arribat al mercat i degustar algunes de les seves especialitats perquè us convencin de ple.
Amb Nadal ben a prop, la botiga serà visita obligada per emportar-vos les millors postres d'aquestes festes.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat