Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Espai Xocolata
Foto: Nahum CantallopsEspai Xocolata

Celebreu Nadal a l'Espai Xocolata de Simón Coll

Un any més, la fàbrica de xocolata Simón Coll es vesteix de Nadal i obre les portes del seu racó més especial perquè us submergiu en una experiència sensorial. Tastareu i descobrireu tot el que hi fan!

Time Out en col·laboració amb Simón Coll
Publicitat

Vosaltres també fa anys que busqueu el tiquet daurat de Willy Wonka entre les vostres xocolatines?
Doncs aquest Nadal ja podeu deixar de buscar-lo perquè hi ha una fàbrica de xocolata que ho té tot preparat per donar-vos la benvinguda. Es tracta de la de Simón Coll, a Sant Sadurní d'Anoia: un poble que fa olor de xocolata per tots els seus carrers i que per Nadal serà escenari d'una cita molt especial.
I és que aquest ingredient dolç és un clar protagonista de les festes i l'Espai Xocolata us proposa gaudir i descobrir més de la xocolata a través de la seva proposta immersiva: una experiència audiovisual 180º dissenyada per arribar als vostres sentits d'una manera única i diferent.
Descobrireu d'on ve la xocolata, com s'elaborava fa un segle a la fàbrica i com s'elabora avui dia. Com no podia ser d'una altra manera, també fareu un tast dels seus productes a la botiga on, entre llums de Nadal i nadales, podreu emportar-vos a casa qualsevol dels seus protagonistes estrella: turró de xocolata amb llet i avellanes, 70% cacao amb ametlles, amb contraeu... Preparats per fer realitat el vostre somni més dolç? Continueu llegint!

Què en sabeu, del cacau?
Foto: Simón Coll

Què en sabeu, del cacau?

Si us heu preguntat mai d'on ve el cacau, a través d'un muntatge audiovisual espectacular amb pantalles panoràmiques, viatjareu fins a una plantació de cacau per conèixer el procés de transformació fins a convertir-se en xocolata.
Ja fa més de 100 anys que diàriament duen a terme aquest procés a la fàbrica i amb aquesta experiència entrareu de ple en el sei dia a dia i descobrireu com ha evolucionat des dels seus inicis. Les seves màquines prendran vida!
Per acabar, a través d’unes finestres veureu part de la fàbrica actual on diàriament elaboren els seus productes. Com es bombons, una de les seves especialitats. Petites bombes de dolçor que han estat elaborades després d'experimentar amb sabors i textures.

Un adéu difícil d'oblidar
Foto: Simón Coll

Un adéu difícil d'oblidar

Al final de tot de la visita, podreu fer un tast de xocolata acabada d’elaborar i us ensenyaran a degustar-la d’una manera òptima. Posareu a prova els vostres sentits!
És una experiència única que només podreu viure a la fàbrica de xocolata de Simón Coll. Aprofiteu l'oportunitat i finalitzeu la vostra visita amb el tast més dolç i amb tot el que necessiteu per seguir gaudint d'aquest plaer. També podreu assaborir una tassa de xocolata calenta per entrar en calor i adornar-la amb els toppings que vulgueu. 

Publicitat
Emporteu-vos a casa un Nadal ben dolç
Foto: Simón Coll

Emporteu-vos a casa un Nadal ben dolç

No podreu tornar a casa amb les mans buides després de passar el dia entre una de les millors xocolates de casa nostra.
Per això, a la botiga de l’Espai Xocolata podreu emportar-vos qualsevol producte de la gamma de Simón Coll (o tots!); descobrir novetats que fins i tot no han arribat al mercat i degustar algunes de les seves especialitats perquè us convencin de ple.
Amb Nadal ben a prop, la botiga serà visita obligada per emportar-vos les millors postres d'aquestes festes. Torrons de xocolata com el de llet i avellanes o el de 70% cacau i ametlles perquè les sentiu cruixir al vostre paladar... Per decidir-vos podreu fer una degustació dels torrons més frescs acabats de sortir de les seves línies de producció. Se'ns fa la boca aigua només de pensar-ho!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat