• Què fer | Centres culturals
  • Ciutat Meridiana

Centre Cívic Zona Nord

Publicitat

Time Out diu

Centre cívic de Nou Barris especialitzat en arts escèniques. També ofereixen tallers especialitzats en dansa, ball en línia, bollywood, sevillanes, expressió, musical, dansa i teatre.

Detalls

Adreça
Vallcivera, 14
Barcelona
08033
Transport
Torre Baró/Vallbona (Línies: L11)
Horaris
De dl. a dv. de 9.30 a 13.30 i de 16 a 21.30 h. ds., fins les 20.30 h

Què hi ha ara mateix

Te estoy amando locamente

Durant el cicle Pantalla Barcelona es projectarà la pel·lícula 'Te estoy amando locamente'  d'Alejandro Marín. Als anys 70, l'homosexualitat és invisible, i està mal vista i condemnada. Reme, una mare molt tradicional d'un adolescent aspirant a artista, s'involucrarà al moviment LGBTIQ+ andalús. Es podrà veure el 26 de juny al CC Vil.la Florida, el 2 de juliol al CC Casa Groga i al CC Can Basté, el 4 de juliol al CC Zona Nord, el 10 de juliol al CC la Sedeta, l'11 de juliol al CC Cotxeres de Sants i el 25 de juliol al CC Ateneu Fort Pienc.

Vasil

Durant el cicle Pantalla Barcelona es projectarà la pel·lícula 'Vasil' d'Avelina Prat. El film tracta sobre Vasil, un expert en escacs que dorm al carrer, i l'Alfredo, que l'acull a casa seva. Malgrat les seves diferències, els uneix la passió pels escacs, i els dos desconeguts acaben tenint una relació profunda. Es podrà veure el 2 de juliol a l'Auditori Sant Martí, el 3 de juliol al CC La Sedeta, el 4 de juliol al CC La Sagrera - La Barraca i el 25 de juliol al CC Zona Nord.

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà