Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Centre d'Interpretació de l'Oli

Centre d'Interpretació de l'Oli

Què fer, Activitats gastronòmiques
Centre d'Interpretació de l'Oli Margalef

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

El Centre d'Interpretació de l'Oli i de les Economies Productives de Montsant disposa de dues plantes: en la planta superior, que és la d’entrada i punt d’atenció al visitant, l’usuari pot veure una rentadora d’olives en funcionament així com una rèplica d’una cuina tradicional. En aquesta sala es projecta l’audiovisual: “Els fruits de la terra”, destinat a donar a conèixer el Parc Natural de Montsant i les activitats econòmiques que s’hi desenvolupen. La planta baixa, a partir d’una ambientació museogràfica i restauració de les peces que hi havia, permet recorre les diferents parts del procés d’obtenció de l’oli a partir d’un itinerari autoguiat que s’acompanya d’un tríptic. Aquí hi trobareu la mòlta i la premsa de les olives, les bassetes de decantació, la conservació en trulls, la pesada, l’espai del moliner, el costum de la rosta i el sistema de transport de l’oli un cop elaborat.

Publicat

Detalls

Adreça Molins, 60
Margalef de Montsant (Priorat)
43371
Contacte
Horaris Fins al 10 d'octubre: ds. de 9 a 14 h i de 16.30 a 18.30 h. Dg. i festius de 9 a 14 h. Fins al 9 de desembre: ds de 9 a 14 i de 15.30 a 17.30 h, dg i festius de 9 a 14 h. *Horari vàlid fins el 10 de desembre de 2017. Podeu consultar horaris al web: www.gencat.cat/parcs/serra_montsantwww.gencat.cat/parcs/serra_montsant / www.facebook.com/PNMontsant
També t'agradarà
    Últimes notícies