Cicle Making Africa als Centres Cívics: Crumbs. Una història d'amor surreal a Etiòpia

Què fer, Activitats de cine Gratis

Time Out diu

Què coneixem d'Etiòpia? Probablement el que mai hem imaginat és una Etiòpia post-apocalíptica per on deambulen Santa Claus i una colla de nazis. Això és 'Crumbs', la pel·lícula de Miquel Llansó que es projectarà en aquesta sessió.

Cansat d’arreplegar les engrunes del passat de diferents civilitzacions, Birdy somia amb una vida en la qual no es trobi en un estat de por perpètua. Després d’una sèrie d’incidents poc convencionals, el nostre heroi es veurà obligat a embarcar-se en un viatge èpic que el portarà a través d’un paisatge etíop post-apocalíptic mentre s’enfronta a si mateix, als seu temors, a les bruixes, a Santa Claus i a uns nazis de segona generació. Una sessió de cinema surrealista que ofereix la possibilitat de reflexionar sobre l’exportació i el fracàs del model de vida occidental contemporani en un espai afro-futurista i post-apocalíptic.

Amb la participació de Miquel Llansó (Madrid). Director de Crumbs. Va estudiar Filosofia i Cinema. Ha filmat principalment a Etiòpia, on viu la meitat de l’any.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers