Cicle Making Africa als Centres Cívics: Sketches from Soweto

Què fer, Exposicions Gratis

Time Out diu

Històricament, South West Town, l’emblemàtic barri de la ciutat de Johannesburg, més conegut com Soweto, ha estat i encara és un pou inesgotable de creativitat artística i musical. Aquesta sessió ens traslladarà als seus carrers, plens d’art underground, a través de diferents creadors audiovisuals, els estils musicals que l’han conformat (el kwaito, el house, el mgqashiyo, el jazz o el marabi) i l’imaginari fotogràfic que s’ha generat des de l’apartheid fins a l’actualitat: des del black lifestyle de DRUM Magazine dels anys cinquanta, fins a la realitat quotidiana d’avui dia de Kgmotso Neto.

Projeccions i fotografia de Kgomotso Neto, Lindeka Qampi, Alf Kumalo, Jürgen Schadeberg, Constance Steward Larrade (Sud-àfrica) i altres.

Música de DJ Conga (Barcelona). Activista cultural, impulsora de les sessions musicals Afro Latin Sundays a Ciutat del Cap. Ha col·laborat amb PanAfricanSpaceStation a Sud-àfrica i ha treballat en la divulgació de la música afro-lusòfona a Mbabane, Luanda, Johannesburg i Barcelona.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers