Cicle Making Africa als Centres Cívics: Trencant imaginaris colonials

Què fer, Exposicions Gratis

Time Out diu

En el marc del Festival Enfocats, Making Africa als Centres Cívics ha preparat una travessia visual i sonora a través d’una selecció de músiques contemporànies i d’imatges de fotògrafs que han participat en l’última edició del festival Lagos Photo –primer i únic festival internacional de fotografia de Nigèria– comissariat per la fotògrafa Cristina de Middel, i que han abordat temes com la identitat, els cànons de bellesa heretats del colonialisme, l’apropiació cultural o la vida a la ciutat africana.

En col·laboració amb Gloria Oyarzabal (Londres / Madrid), programadora i cofundadora de la Sala de Cinema Independent La Enana Marrón de Madrid que des de l’any 1996 realitza treballs de direcció artística i foto fixa en curtmetratges experimentals i en documentals d’autor.

Projeccions i fotografia:
Joana Choumali (Costa d’Ivori). Ima Mfon (Nigèria). Ben Krewinkel (Holanda). Antoine Tempé (Senegal). Vicente Paredes (Orihuela / Bilbao). Daniel Donnelly (Regne Unit / Marroc). François Beaurain (França / Marroc). Fabrice Monteiro (Benín / Bèlgica). Chris Saunders (Sud-àfrica). Patrick Willocq (República Democràtica del Congo / França). François Knoetze (Sud-àfrica). James Ostrer (Regne Unit). Nobukho Nqaba (Sud-àfrica). Andrea Keyezua (Angola).

Amb música de DJ Diego Armando (Barcelona), figura que s’adapta a tot tipus de pistes i artistes: Ike Turner, The Streets, Mdou Moctar, King Ayisoba, The Ex, Fendika, Mammane Sanni, Maceo Parker, han pogut veure com es mou entre gèneres sense perdre mai el 'groove'.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers