Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cicle Making Africa als Centres Cívics

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Sketches from Soweto
© Lindeka Qampi, Miriam Makeba a Come Back To Africa, Kgomotso Neto i Alf Kumalo Sketches from Soweto

Cicle Making Africa als Centres Cívics

Un apropament a la creativitat contemporània de l'Àfrica a través d'art, música i gastronomia

Per Maria Junyent
Advertising

Oblideu tot el que sabeu de l'Àfrica i comenceu de nou. Això és el que proposa el Cicle Making Africa als Centres Cívics –paral·lel a l'exposició Making Africa al CCCB- a través d'exposicions, tallers, gastronomia i molta música. Darrere de la proposta hi ha Radio Africa Magazine, les activistes culturals Tania Adam (fundadora de Radio Africa)  i Sarah Ardite (co-editora) que fa un any van engegar un altaveu cultural alternatiu que ofereix una visió majoritàriament desconeguda a Occident de què és l'Àfrica contemporània i els artistes que l'habiten.

A Radio Africa Magazine parlen de la rebel·lió de les classes mitjanes africanes, dels ritmes que s'escolten a Cap Verd, del videoart que sorgeix al continent, de l'art del turbant, de wax print i d'històries quotidianes de Johannesburg. El cicle Making Africa als Centres Cívics és tot això i més, en viu i estès a tota la ciutat. L'Àfrica és això.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising