Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinema Lliure a la Platja 2020: La famosa invassió dels óssos a Sicília

  • Què fer, Activitats de cine
Film infantil La famosa invasió dels óssos a Sicília
Foto: Cinema LliureLa famosa invasió dels óssos a Sicília
Publicitat

Time Out diu

Dir.: Lorenzo Mattotti. Itàlia-França. 2019. 82'. A Barcelona, en versió original en francès amb subtítols en castellà. A la resta de llocs, en castellà sense subtítols. 

Tonio, el fill del Rei Ós, és capturat per un grup de caçadors a les muntanyes sicilianes. Davant de l’arribada del dur hivern que amenaça el seu poble amb la inanició, el Rei decideix envair el regne dels homes. Malgrat que aconsegueixen trobar en Tonio, aviat descobreixen que els óssos no estan destinats a viure en la terra dels homes. La història de com els óssos acaben envaint Sicília per recuperar el fill perdut del Rei Ós és en realitat una paràbola sobre la colonització, l’apropiació cultural i la utilització despòtica del poder. Les múltiples capes de significat i l’exquisidesa plàstica configuren una obra que parteix de quelcom aparentment infantil per aconseguir la universalitat.

L'hora de les projeccions variarà segons l'hora de posta de sol. Les pel·lícules i els curtmetratges previs es projecten quan es fa de nit perquè puguem gaudir d'un visionat de qualitat. A Barcelona s'haurà de fer reserva prèvia de les entrades.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà