Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cita amb el mestre cerveser

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Tast d'Aquí de Moritz
Tast d'Aquí de Moritz

Cita amb el mestre cerveser

Arriben els Tastos d'Aquí: un cicle de tastos de cerveses artesanes on podreu descobrir i tastar els seus secrets!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

A la FÀBRICA també hi ha espai per a les cerveses artesanes i ara teniu l’oportunitat de tastar-les totes i d’una manera ben especial! A partir d’aquest dijous Moritz estrena un cicle de tastos d’allò més exclusius que segur que us encantaran. Es tracta del cicle Tastos d’Aquí: una sèrie de sessions en què Moritz us anima a tastar una cervesa artesana de la mà del seu mestre cerveser. Cada tast comptarà amb la presència d’una cervesa artesana diferent i el mestre cerveser que l’ha elaborada, perquè presenti la seva creació i us descobreixi els seus secrets més ben guardats. Aprofiteu aquesta oportunitat única per maridar una birra artesana i ben fresqueta amb la seva història i essència. En totes les sessions de tast de ben segur que descobrireu una gran varietat de sabors nous que voldreu repetir.

La primera sessió d’aquest cicle de tastos tindrà lloc el dijous 13 a les 19 h i la primera convidada és la cervesa artesana Espiga, natural de Sant Llorenç d’Hortons. Deliciosa! No perdeu de vista la pàgina web de Moritz, perquè serà allà on us hi podreu apuntar. Les places són limitades i segur que volen!

  • Fàbrica Moritz Barcelona. Rda. Sant Antoni, 41. M: Sant Antoni. moritz.com
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising