Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Juegos del Hambre, Bálada de pájaros cantores y serpientes
  Time Out Spain
 2. Juegos del Hambre, Bálada de pájaros cantores y serpientes
  Time Out Spain

4 claus per devorar els nous ‘Juegos del Hambre’!

Us ve de gust tornar a Panem o descobrir aquest Estat que va transformar el món? A partir del 3 de juny, amb la quarta novel·la d’aquesta saga publicada en castellà per RBA, ho podreu fer des de noves perspectives!

Time Out en col·laboració amb RBA
Publicitat

Si sou dels pocs no iniciats en els ‘Juegos del Hambre’, ara teniu una oportunitat única per sumar-vos a la saga... des del principi dels temps! La nova entrega és una preqüela que retrocedeix al passat i que us farà entrar de ple en aquest Estat de ficció. Panem, el Capitolio, els tretze districtes, la collita... a tots els seus seguidors ens va flipar la història de Katniss Everdeen i Peeta Mellark, i tot el que gira al voltant a la que pot que sigui una de les competicions més conegudes mundialment, tot i que aquesta tingui lloc en un univers fictici, els ‘Juegos del Hambre’.

I ara, després de 10 anys del naixement de la saga, arriba ‘Balada de pájaros cantores i serpientes’, que promet portar una història reveladora de molts secrets entorna a aquests famosos jocs i als personatges que l’envolten. Si voleu fer-vos amb un exemplar de la primera edició i ser dels primers en descobrir el seu final, feu la vostra reserva! Com a la Cornucopia, a l’inici dels jocs, cal ser ràpid per aconseguir el que un necessita!

Us expliquem tot el que heu de saber sobre aquesta nova entrega, la seva autora i sobre la saga que porta més d’una dècada pentant-ho. Feliços ‘Juegos del Hambre’ i, per suposat, que la sort estigui sempre de la vostra part!

La nova entrega: el passat de Coriolanus Snow
Foto: Shutterstock

La nova entrega: el passat de Coriolanus Snow

Ens remuntem al matí de la ‘Cosecha’ dels dècims ‘Juegos del Hambre’ per tal de conèixer el passat de Coriolanus Snow i descobrir com va arriar, 64 anys més tard, a convertir-se en el pitjor malson de Katnisss i en l’antagonista per excel·lència de la rebel·lió dels districtes. Aquesta preqüela que segueix a la trilogia ens narra el passat del vilà i ens presenta una altra perspectiva sobre aquest, que ens permetrà entendre, tot i que no justificar, quines van ser les raons que el van motivar a portar a terme aquestes accions.

Així dons, ‘Balada de pájaros cantores y serpientes’ ens traslladarà als ‘Días Oscuros de Panem’, un país que intenta recuperar-se de la recent rebel·lió. Una lectura imprescindible per entendre moltes de les coses que tenen lloc en els tres llibres que el precedeixen, i que donarà sentit complet a la relació entre el capitoli i els districtes, en especial a un dels més castigats, el districte 12. I si voleu ser dels primers en descobrir la trama, llegiu aquí el primer capítol!

Suzanne Collins, l’autora
Todd Pitt

Suzanne Collins, l’autora

‘Los juegos del Hambre’, ‘En llamas’ i ‘Sinsajo’, una trilogia supervendes que ha rebut el reconeixement mundial, a més de servir d’inspiració per a quatre pel·lícules que també van assolir un gran èxit. Suzanne Collins és l’autora d’aquestes revolucionàries novel·les juvenils que, fins la data, s’han traduït a més de 53 idiomes.

Collins comenta que tota la narrativa està inspirada en el món clàssic: des dels propis jocs o els noms dels personatges fins el vocabulari que envolta tot l’universo. I envia als seus personatges, els tributs, a una versió actualitzada dels jocs dels gladiadors romans. Aquesta vegada, veurem com termina de encaixar les peces i dona sentit complet al relat del Capitolio i els 13 districtes que l’envolten.

Publicitat
La trilogia més completa
Foto: Shuttersotck

La trilogia més completa

El fenomen dels ‘Juegos del Hambre’ ens va tenir a tots enganxats a les pàgines de cada un dels tres llibres, arribant al 1.200.000 exemplars venuts a Espanya. I és que a aquesta història no li falta de res: en paraules de The New York Times, “reuneix la passió política de ‘1984’, la violència memorable de ‘La naranja mecánica’, l’atmòsfera imaginativa de ‘Les cròniques de Narnia’ i la inventiva detallada de Harry Potter”.

A ‘Los Juegos del Hambre’, de 2009, se’ns presenta un futur distòpic en el que té lloc un ‘reality show’ que es regeix per una única regla: matar o morir. Si aquesta primera entrega ja us va obsessionar, segur que les dues següents, ‘En llamas’ i ‘Sinsajo’, que van arribar un any més tard que la primera, tampoc us van deixar dormir. La sensació de no poder tancar el llibre es succeeix al llarg de tota la trilogia i, us ho advertim, no serà diferent amb aquesta darrera entrega.

De les pàgines a la gran pantalla
Foto: Shutterstock

De les pàgines a la gran pantalla

Uns anys més tard de l’èxit obtingut per la trilogia, va arribar la seva versió fílmica, que també va conquistar al públic. L’adaptació cinematogràfica dels llibres va arribar en forma de quatre pel·lícules i es va poder donar vida, més enllà de la pròpia imaginació de cada lector, a l’univers de Panem i als personatges que el constitueixen.

Les quatres pel·lícules, plenes d’acció, aventura i ciència ficció, la trepidant posada en escena i la seva espectacular estètica futurista, va fer que més d’un s’ennuegués amb les crispetes. Tothom hem sortit de la sala creient en la revolució del Sinsajo! Doncs bé, si la notícia del nou llibre us ha agradat, heu de saber que ‘Balada de pájaros cantores y serpientes’ també tindrà la seva pròpia pel·lícula. Encara ens queden ‘Juegos del Hambre’ per a estona!

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat