Clips en l’ambient més genuí

Moritz ens ofereix un suculent aperitiu audiovisual amb dues temàtiques com a eix vertebrador: els videoclips i la publicitat creativa

Publicitat

El vídeoclip és un gènere ja consolidat i aclamat per tot tipus de públics. És una fascinant combinació de disciplines que es complementen mútuament; un art en què el visual i el musical s’uneixen fins a formar una peça única.

D’altra banda, Barcelona és una ciutat amb un gran vincle amb el cinema i, per tant i de retruc, amb els curtmetratges i videoclips. Són molts els festivals de cinema que escullen Barcelona com a escenari dels seus esdeveniments.

Abans de la 19a edició del festival de curtmetratges Mecal, i per anar obrint boca, del 14 de març fins al 2 d’abril hi haurà diverses projeccions a la Fàbrica Moritz. Aquest suculent aperitiu audiovisual que ens ofereix Pre Mecal girarà al voltant de dues temàtiques: els videoclips i la publicitat creativa. La Fàbrica Moritz acollirà aquestes sessions prèvies al festival on, durant aproximadament una hora i mitja de durada, la música i la publicitat en seran les principals protagonistes. Les sessions tindran lloc els dissabtes 11 i 18 de febrer i també el 4 de març.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és acostar el setè art, la música i l’audiovisual a tothom. A més a més, tots aquells que decideixin assistir-hi podran gaudir de l’entorn màgic, d’obra vista i ple d’elements cervesers i plantes, de la Fàbrica Moritz. Però per si això fos poc, sempre existeix la possibilitat d’endinsar-se al bar-restaurant de la fàbrica i prendre les millors braves de Barcelona.

També us recomanem fervorosament que aprofiteu uns minuts per baixar a la planta -1. Els seus banys, escarpats a la roca, us faran sentir com si viatgéssiu al temps i fóssiu a mitjans de l’any 1800, quan Louis Moritz, expert en l’art d’elaborar cervesa, va arribar a la ciutat des d’Alsàcia.

Perquè, si veure videoclips mentre prens una cervesa ja és de per si atractiu, fer-ho en una fàbrica transformada pel prestigiós arquitecte francès Jean Nouvel és un luxe. I, si sou observadors, a la seva façana i interior hi trobareu detalls cervesers que us enamoraran.

Ah, i un detall molt important per a tots aquells amants de la bona birra: l’entrada inclou una Moritz gratuïta. Simplement imperdible! 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat