Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Clips en l’ambient més genuí

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Clips en l’ambient més genuí

Moritz ens ofereix un suculent aperitiu audiovisual amb dues temàtiques com a eix vertebrador: els videoclips i la publicitat creativa

Advertising

El vídeoclip és un gènere ja consolidat i aclamat per tot tipus de públics. És una fascinant combinació de disciplines que es complementen mútuament; un art en què el visual i el musical s’uneixen fins a formar una peça única.

D’altra banda, Barcelona és una ciutat amb un gran vincle amb el cinema i, per tant i de retruc, amb els curtmetratges i videoclips. Són molts els festivals de cinema que escullen Barcelona com a escenari dels seus esdeveniments.

Abans de la 19a edició del festival de curtmetratges Mecal, i per anar obrint boca, del 14 de març fins al 2 d’abril hi haurà diverses projeccions a la Fàbrica Moritz. Aquest suculent aperitiu audiovisual que ens ofereix Pre Mecal girarà al voltant de dues temàtiques: els videoclips i la publicitat creativa. La Fàbrica Moritz acollirà aquestes sessions prèvies al festival on, durant aproximadament una hora i mitja de durada, la música i la publicitat en seran les principals protagonistes. Les sessions tindran lloc els dissabtes 11 i 18 de febrer i també el 4 de març.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és acostar el setè art, la música i l’audiovisual a tothom. A més a més, tots aquells que decideixin assistir-hi podran gaudir de l’entorn màgic, d’obra vista i ple d’elements cervesers i plantes, de la Fàbrica Moritz. Però per si això fos poc, sempre existeix la possibilitat d’endinsar-se al bar-restaurant de la fàbrica i prendre les millors braves de Barcelona.

També us recomanem fervorosament que aprofiteu uns minuts per baixar a la planta -1. Els seus banys, escarpats a la roca, us faran sentir com si viatgéssiu al temps i fóssiu a mitjans de l’any 1800, quan Louis Moritz, expert en l’art d’elaborar cervesa, va arribar a la ciutat des d’Alsàcia.

Perquè, si veure videoclips mentre prens una cervesa ja és de per si atractiu, fer-ho en una fàbrica transformada pel prestigiós arquitecte francès Jean Nouvel és un luxe. I, si sou observadors, a la seva façana i interior hi trobareu detalls cervesers que us enamoraran.

Ah, i un detall molt important per a tots aquells amants de la bona birra: l’entrada inclou una Moritz gratuïta. Simplement imperdible! 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising