Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Colles de diables a Barcelona: t’agrada jugar amb foc?

Colles de diables a Barcelona: t’agrada jugar amb foc?

Les colles més diabòliques de la ciutat, on us podreu preparar per si aneu a l’infern!

Diables al Baix Camp
Per Xavier Amat |
Advertising

Si sou dels que s’espanten amb una d’aquelles cebetes que llança la canalla per Sant Joan, aquest no és el vostre article. Ara, si us va la pólvora, si sou d’aquells a qui l’olor de sofre els posa a cent i dels que al·lucinen amb els pets dels petards, esteu de sort perquè ara sabreu on necessiten els vostres serveis.

I és que a Barcelona hi ha un munt de colles de diables que surten a les festes per convertir-les en un infern i protagonitzar autèntics espectacles de foc i soroll. D’agrupacions de diables en trobareu a pràcticament tots els barris, i fins i tot n’hi ha d’infantils! Són, sens dubte, un lloc excel·lent on jugar amb foc i on fer-la petar.

Aquí teniu 15 colles, perquè pugueu escollir l’estil de dimoni que més us plagui.

Què fer

Diables del Poble Sec

icon-location-pin El Poble-sec

Els Diables del Poble Sec són una colla que té una secció de diables adults, una d'infantil, els tabalers i la seva bèstia, el Gat Sirius.

Què fer

Diables del Poble Nou

icon-location-pin El Poblenou

Els Diables del Poble Nou recorren cercaviles, correfocs i festes populars portant el foc i la música als carrers del barri i de la ciutat.

Advertising
Què fer

Diables de Sant Andreu

icon-location-pin Sant Andreu

Correfocs, teatre al carrer, cercaviles, animacions infantils... cap activitat se'ls resisteix a aquests diables emmascarats del barri de Sant Andreu.

Què fer

Diables d'Horta

icon-location-pin Horta

Els Diables d'Horta és un grup de joves entusiastes del foc i el soroll. Realitzen correfocs, tabalades, concerts i activitats infantils, treballant per la cultura popular i pel barri.

Advertising
Advertising
Què fer

Colla de Diables de Les Corts

icon-location-pin Les Corts

La Colla de Diables de Les Corts és una entitat de foc que inclou diables i tabalers i que es dedica a cremar i fer sonar les festes populars d'arreu de Catalunya, en especial a Les Corts i a Barcelona.

Advertising
Què fer

Colla dels Diables i La Porca de Sant Antoni

icon-location-pin Sant Antoni

La colla de diables del barri de Sant Antoni porta el foc, la música i la llum a correfocs, cercaviles i altres espectacles populars. Sempre acompanyats de la seva colla de tabalers i de la Porca, la seva bèstia de foc.

Advertising