Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Colles de diables a Barcelona: t’agrada jugar amb foc?

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Diables al Baix Camp

Colles de diables a Barcelona: t’agrada jugar amb foc?

Les colles més diabòliques de la ciutat, on us podreu preparar per si aneu a l’infern!

Per Xavier Amat
Advertising

Si sou dels que s’espanten amb una d’aquelles cebetes que llança la canalla per Sant Joan, aquest no és el vostre article. Ara, si us va la pólvora, si sou d’aquells a qui l’olor de sofre els posa a cent i dels que al·lucinen amb els pets dels petards, esteu de sort perquè ara sabreu on necessiten els vostres serveis.

I és que a Barcelona hi ha un munt de colles de diables que surten a les festes per convertir-les en un infern i protagonitzar autèntics espectacles de foc i soroll. D’agrupacions de diables en trobareu a pràcticament tots els barris, i fins i tot n’hi ha d’infantils! Són, sens dubte, un lloc excel·lent on jugar amb foc i on fer-la petar.

Aquí teniu 15 colles, perquè pugueu escollir l’estil de dimoni que més us plagui.

Diables del Poble Sec

Què fer El Poble-sec

Els Diables del Poble Sec són una colla que té una secció de diables adults, una d'infantil, els tabalers i la seva bèstia, el Gat Sirius.

Diables del Poble Nou

Què fer El Poblenou

Els Diables del Poble Nou recorren cercaviles, correfocs i festes populars portant el foc i la música als carrers del barri i de la ciutat.

Advertising

Diables de Sant Andreu

Què fer Sant Andreu

Correfocs, teatre al carrer, cercaviles, animacions infantils... cap activitat se'ls resisteix a aquests diables emmascarats del barri de Sant Andreu.

Diables d'Horta

Què fer Horta

Els Diables d'Horta és un grup de joves entusiastes del foc i el soroll. Realitzen correfocs, tabalades, concerts i activitats infantils, treballant per la cultura popular i pel barri.

Advertising
Advertising

Colla de Diables de Les Corts

Què fer Les Corts

La Colla de Diables de Les Corts és una entitat de foc que inclou diables i tabalers i que es dedica a cremar i fer sonar les festes populars d'arreu de Catalunya, en especial a Les Corts i a Barcelona.

Advertising
Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising