Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Diables al Baix Camp

Colles de diables a Barcelona: t’agrada jugar amb foc?

Les colles més diabòliques de la ciutat, on us podreu preparar per si aneu a l’infern!

Escrit per
Xavier Amat
Publicitat

Si sou dels que s’espanten amb una d’aquelles cebetes que llança la canalla per Sant Joan, aquest no és el vostre article. Ara, si us va la pólvora, si sou d’aquells a qui l’olor de sofre els posa a cent i dels que al·lucinen amb els pets dels petards, esteu de sort perquè ara sabreu on necessiten els vostres serveis.

I és que a Barcelona hi ha un munt de colles de diables que surten a les festes per convertir-les en un infern i protagonitzar autèntics espectacles de foc i soroll. D’agrupacions de diables en trobareu a pràcticament tots els barris, i fins i tot n’hi ha d’infantils! Són, sens dubte, un lloc excel·lent on jugar amb foc i on fer-la petar.

Aquí teniu 15 colles, perquè pugueu escollir l’estil de dimoni que més us plagui.

Diables del Poble Sec
 • Què fer
 • El Poble-sec

Els Diables del Poble Sec són una colla que té una secció de diables adults, una d'infantil, els tabalers i la seva bèstia, el Gat Sirius.

Diables del Poble Nou
 • Què fer
 • El Poblenou

Els Diables del Poble Nou recorren cercaviles, correfocs i festes populars portant el foc i la música als carrers del barri i de la ciutat.

Publicitat
Publicitat
Publicitat
Colla de Diables de Les Corts
 • Què fer
 • Les Corts

La Colla de Diables de Les Corts és una entitat de foc que inclou diables i tabalers i que es dedica a cremar i fer sonar les festes populars d'arreu de Catalunya, en especial a Les Corts i a Barcelona.

Publicitat
Colla dels Diables i La Porca de Sant Antoni
 • Què fer
 • Sant Antoni

La colla de diables del barri de Sant Antoni porta el foc, la música i la llum a correfocs, cercaviles i altres espectacles populars. Sempre acompanyats de la seva colla de tabalers i de la Porca, la seva bèstia de foc.

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat