Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Teleférico de Barcelona
©Maria Dias

Com seleccionem les millors activitats per fer a tot el món

Així és com seleccionem les millors activitats per fer a tot el món

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Les DO List de Time Out premien les millors experiències de tot el món. Són les llistes de desitjos per excel·lència per als viatgers que volen gaudir d'una ciutat com els locals, i per als locals que volen experimentar les seves ciutats com viatgers, participant de les activitats més divertides, úniques i noves del planeta.

Totes les nostres recomanacions les fan experts locals, periodistes i escriptors, que viuen, han viscut o han passat molt temps a cada destinació que cobrim, i totes elles es basen en experiències de primera mà. Time Out és independent i mai està influenciat pels anunciants (el nostre contingut comercial està clarament assenyalat com a tal).

Perquè un lloc formi part de la DO List de Time Out, ha de ser excel·lent. Però volem més que això. Busquem experiències autèntiques i úniques que siguin memorables i alhora del moment, i volem proporcionar als nostres lectors una mirada a l'interior dels llocs que marquen cadascun dels nostres destins.

També busquem la varietat, tant geogràfica com temàtica. Volem cobrir el ventall de tot el que un destí té per oferir de nord a sud i d'est a oest, així com la gran quantitat de les ofertes d'aquesta ciutat: d'institucions culturals a aventures a l'aire lliure, de bars i restaurants icònics a propostes curioses i extravagants que val la pena descobrir.

Alguns d'aquests llocs són espais consagrats, autèntiques icones; altres són els preferits sota el radar dels autòctons i també incloem opcions extravagants, rares i fora del comú. Tant si escrivim sobre el punt més conegut de la ciutat com de la joia oculta que només coneixen alguns afortunats, sempre som crítics, apassionats i específics respecte als motius pels quals cada espai que apareix a la nostra llista, mereix ser-hi.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat