L'Institut Goethe promociona la llengua i la cultura alemanya, així com la cooperació internacional en l'àmbit cultural. També ofereix una imatge completa d'Alemanya a través d'informació detallada sobre la vida social, política i cultural del país. Organitza projeccions de pel·lícules, exposicions i xerrades, i, esclar, també cursos per aprendre la llengua de Thomas Mann.
Si voleu fer un mos ràpid, les salsitxes del Maxilmilian són una aposta segura. I tenen més de cinquanta cerveses diferents! Les trobareu al parc interior de l'Illa Diagonal.
Aquesta deliciosa galeria d'art disposa d'una espectacular cafeteria, que és un autèntic bàlsam per als oficinistes de la zona. Amb un encant indiscutible a la vista, deixar passar les hores a base de te i bons pastissos en Mitte és tota una temptació. Disposen de tres menús de migdia que solen ser lleugers i apetitós.
En aquesta petita i bufona pastisseria, que sembla sortida d'una rondalla, hi trobem els pastissos que forneja Manuela Carusso. De mare alemanya i pare italià, ha traslladat els seus origens a la pastisseria i així hi trobem receptes de les dues bandes. Sempre en colors vius i tot natural.
Els ‘jardins de cervesa’ (Biergarten) són molt freqüentats a Alemanya, sobretot a Baviera, d’on era Lluís I, el seu principal impulsor al segle XVIII. Tota ciutat on es preï la colònia alemanya té el seu Biergarten, a Europa, Amèrica i sobretot a Llatinoamèrica. Barcelona té des de fa vuit anys el seu jardí per gaudir de la cervesa en aquestes nits interminables de l’estiu. Es troba al costat de l’hotel Princesa Sofia i aquest any, comparat amb l’any passat que es va disputar el mundial de futbol, es pot gaudir de tota la seva tranquil·litat. L’any passat va ser impossible trobar-hi un lloc, no només quan va jugar Alemanya. I és un luxe que es pot aprofitar fins a l’octubre en una ciutat que no té gaire oferta alemanya en matèria de cuina. Molt ben atesos i assessorats per Yulaica, fa unes nits vam gaudir un cop més d’aquesta magnífica col fermentada (xucrut), que només es pot degustar a Barcelona al Neichel, de gran qualitat, gràcies al fet que el seu xef és un alsacià de bon gust i millor manera de cuinar. Al Biergarten hi trobem, a més d’un ambient com el que manen els cànons per a aquests llocs (arbreda, taules i cadires de fusta, bancs i, per descomptat, bones cerveses), autèntiques especialitats com les salsitxes Weisswurst, de vedella i porc, molt suaus, especialitat bavaresa, que va ser el plat amb el qual vam iniciar la sessió. Tot se serveix acompanyat de dues mostasses, una de suau i una altra d’una mica més forta, que Yulaica va definir com a dolça i picant. L’
Per a amants de les emocions fortes i el sexe dur. Demanen codi de vestir només els dies que hi ha festes temàtiques, però recomanen jeans, camises de llenyataire, botes, roba militar i similars. No us poseu colònia ni hi aneu amb el grup de col·legues a passar l'estona, aquí van per feina.
Discover Time Out original video