Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
TXELL ALARCON

Compres de Nadal a l’estació de França

Versió nadalenca d’aquest mercat de disseny local, aneu-hi i donareu suport als emprenedors i al talent de casa.

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

No ens n’hem ni adonat i ja estem corrent cap amunt i cap avall buscant el regal per a la mare, la tieta, el fill, el marit i la germana. En comptes d’optar per la solució més fàcil en forma de grans cadenes i centres comercials, per què no regaleu talent local? Aquests dies la ciutat està plena de mercats on podreu trobar producte fet per dissenyadors, artistes i artesans de casa nostra. Donem-los suport!

Un d’aquests mercats és l’Estació Disseny Barcelona, un dels imperdibles també la resta de l’any i que ha preparat una edició Christmas per al dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre a l’estació de França. Cada edició és diferent i aquesta presenta un line up molt interessant amb, per exemple, les joies de Virutas d’Inaf, la roba i els accessoris fets a mà de Tribulë, els complements de Tiger Soul, els bols de coco de Coco & Mënsch i, per primera vegada al mercat, les innovacions en roba interior per part de Cocoro. Una revolució! Investigueu-los.

A l’Espai Moritz Disseny hi trobareu més marques locals que presentaran les seves propostes d’hivern i faran un avançament de la moda que es portarà la propera primavera i estiu. I si aneu més curts de diners o sou uns defensors de les segones oportunitats, també teniu accés al Give’me 5!, un mercat on tot el que està a la venda costa un màxim de 5 euros. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat