Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Treballs manuals
Foto: Maria DiasTreballs manuals

Concurs de dibuix per a petits artistes!

Si voleu aconseguir una estada en família a qualsevol lloc del món, Eurostars Hotel Company proposa un concurs de dibuix que posa a prova el talent artístic dels més petits de casa. Us ho expliquem!

Time Out en col·laboració amb Eurostars Hotels
Publicitat

Els dies d’estar tancat a casa s’han acabat i toca tornar a sortir i viatjar. Sens dubte, els nens han estat als qui més els hi ha afectat aquesta insòlita situació que hem hagut de viure i, per això, Eurostars Hotel Company ha volgut premiar la seva espera! 

La cadena hotelera proposa participar a ‘¡Viajando en colores!’, un concurs de dibuix pels més petits de casa perquè deixin volar la seva imaginació i comparteixin, a través de formes i colors, quin és el lloc on més els hi agradaria passar les seves pròximes vacances. Un cop tinguin fet el dibuix, només haureu de fer-li una foto, penjar-la a la seva pàgina web oficial i omplir un petit formulari amb les vostres dades. 

Hi haurà tres dibuixos guanyadors, i els autors podran gaudir d’una estada en família per a quatre persones a qualsevol dels hotels que la cadena Eurostars Hotel Company té a Lisboa, Praga, Sevilla, Madrid, Barcelona, Berlín... Aquests són només alguns dels magnífics llocs entre els quals podreu escollir, però n'hi ha molts més!  

Per poder participar només cal que els nens siguin menors de 14 anys, que facin tots els dibuixos que vulguin i que els pugeu al web d’Eurostars Hotel Company abans del 30 de juny. Com més en compartiu, més possibilitats tindreu de guanyar!

Els guanyadors s’anunciaran el pròxim mes de juliol a través del seu blog. Fins llavors, animeu-vos, agafeu paper i llapis, poseu a prova el Picasso interior dels vostres fills i prepareu-vos per viatjar per tot el món de la mà d’Eurostars Hotel Company!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat