Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Concurs il·lustradors

Busquem els millors joves il·lustradors

Time Out Barcelona i Estrella Damm busquem els millors joves il·lustradors de la ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Us voleu dedicar a la il·lustració?
Time Out Barcelona i Estrella Damm busquem els millors joves il·lustradors de la ciutat. Creiem que és important recolzar als joves talents, i volem donar-vos una oportunitat única per impulsar la seva carrera. Cerquem el talent, l'originalitat i la inspiració, i a canvi oferim un regal ben suculent. El guanyador del concurs d'il·lustradors aconseguirà un premi de 1.000 euros, l'oportunitat d' il·lustrar un número especial de Time Out i crear una gràfica publicitària per a Estrella Damm.

Què heu de fer per participar?
Doncs és ben senzill: heu de ser uns apassionats de la il·lustració, amb ganes de jugar amb els colors i tenir entre 18 i 25 anys. Si compliu aquests requisits només heu d'enviar-nos des de la web illustradors.timeout.cat la vostra creació que inclogui tres conceptes: Mediterrani, Cultura i Barcelona. Aquestes tres idees, que formen part de l'ADN de la nostra ciutat, d'Estrella Damm i de Time Out hauran d'estar presents a la gràfica presentada. Teniu fins el 19 de juny per presentar-vos-hi!

Com triarem als guanyadors?
Les cinc il·lustracions més votades a illustradors.timeout.cat passaran directament a la final, mentre que cinc finalistes més seran escollits per un jurat format per membres d' Estrella Damm i Time Out. Les 10 il·lustracions escollides seran valorades per un jurat que constarà de diferents creadors de prestigi que triaran finalment el guanyador. No dubteu a participar-hi, és una gran oportunitat per donar-vos a conèixer entre els 600.000 lectors setmanals de Time Out i tota la comunitat d' Estrella Damm!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat