Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Busquem els millors joves il·lustradors

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Concurs il·lustradors

Busquem els millors joves il·lustradors

Time Out Barcelona i Estrella Damm busquem els millors joves il·lustradors de la ciutat

Advertising
Us voleu dedicar a la il·lustració?
Time Out Barcelona i Estrella Damm busquem els millors joves il·lustradors de la ciutat. Creiem que és important recolzar als joves talents, i volem donar-vos una oportunitat única per impulsar la seva carrera. Cerquem el talent, l'originalitat i la inspiració, i a canvi oferim un regal ben suculent. El guanyador del concurs d'il·lustradors aconseguirà un premi de 1.000 euros, l'oportunitat d' il·lustrar un número especial de Time Out i crear una gràfica publicitària per a Estrella Damm.

Què heu de fer per participar?
Doncs és ben senzill: heu de ser uns apassionats de la il·lustració, amb ganes de jugar amb els colors i tenir entre 18 i 25 anys. Si compliu aquests requisits només heu d'enviar-nos des de la web illustradors.timeout.cat la vostra creació que inclogui tres conceptes: Mediterrani, Cultura i Barcelona. Aquestes tres idees, que formen part de l'ADN de la nostra ciutat, d'Estrella Damm i de Time Out hauran d'estar presents a la gràfica presentada. Teniu fins el 19 de juny per presentar-vos-hi!

Com triarem als guanyadors?
Les cinc il·lustracions més votades a illustradors.timeout.cat passaran directament a la final, mentre que cinc finalistes més seran escollits per un jurat format per membres d' Estrella Damm i Time Out. Les 10 il·lustracions escollides seran valorades per un jurat que constarà de diferents creadors de prestigi que triaran finalment el guanyador. No dubteu a participar-hi, és una gran oportunitat per donar-vos a conèixer entre els 600.000 lectors setmanals de Time Out i tota la comunitat d' Estrella Damm!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising