Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Confessions creatives

Un festival de disseny dirigit a un públic transversal

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Aquest any, el festival de disseny i creativitat Creatus Dominus, l’únic gratuït i que se celebra als afores de Barcelona, arrenca una mica abans amb un tastet a la ciutat. Es tracta d’una versió reduïda que té lloc el dimecres 6 de setembre a la Fàbrica Moritz, sota el títol Creatus Dominus Lite i que servirà per obrir boca i fer que tothom esperi l’arribada de l’últim cap de setmana de setembre.
En la seva quarta edició, i amb el suport de Moritz, Creatus Dominus tornarà a omplir de propostes imperdibles la Casa de Cultura de Sant Cugat. Amb l’esperit rebel que el caracteritza, s’entesten a trencar convencions i per això, aquest any, proposen com a leitmotiv un títol en forma de hashtag: #algoqueconfesar. La intenció és que els dissenyadors, tant els júniors com els sèniors i els ‘súniors’ (aquest segment de professionals que està entre júniors i sèniors), s’atreveixin a parlar davant del públic dels errors que han comès al llarg de la seva trajectòria i què n’han après.
El programa inclou una vintena d’activitats, com xerrades, debats, workshops, batalles de galls, un mercat anomenat Chicken Alley obert a tothom i un pechakucha final, amb ponències a contrarellotge. Si sou dissenyadors, no teniu excusa per no anar-hi. I si no ho sou, tampoc, perquè s’armarà un bon cacau al ritme del disseny! ■

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat