Correbarri
© Jordi PlayCorrebarri
  • Què fer

Correbarri 2018

Publicitat

Time Out diu

Ha arribat el moment de defensar el nostre barri. De treure pit pels carrers i places on hem crescut. Diumenge 14 d'octubre a les 9 del matí arriba la setena edició del Correbarri, la cursa on s'enfrontaran els 10 districtes de Barcelona per saber quin és el més ràpid.

Aquesta cursa popular té una distància de 10 km, amb un recorregut força planer que transcorre pels carrers del districte de Ciutat Vella i Port de Barcelona (amb la zona de sortida i arribada a la Plaça del Mar, davant del Club Natació Atlètic-Barceloneta). El temps límit per completar el recorregut és d’1 hora i 40 minuts.

Els participants, a més de competir individualment, també ho fan defensant els colors d’un dels deu districtes de Barcelona. Cada districte es converteix en un equip i porta una samarreta de color diferent. Per a la classificació final per equips es té en compte l’ordre d’arribada dels 35 primers corredors i de les quinze primeres corredores de cada districte.

El districte de Sant Martí es va imposar en les quatre primeres edicions i el districte de Sant Andreu ha guanyat el Correbarri del 2016 i del 2017.

Detalls

Adreça
Preu
Inscripció 17-22 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà