Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Correbarri 2019

  • Què fer
Correbarri
© Jordi PlayCorrebarri
Publicitat

Time Out diu

Ha arribat el moment de defensar el nostre barri. De treure pit pels carrers i places on hem crescut. Diumenge 13 d'octubre a les 9 del matí arriba la vuitena edició del Correbarri, la cursa on s'enfrontaran els 10 districtes de Barcelona per saber quin és el més ràpid.

Aquesta cursa popular té una distància de 10 km, amb un recorregut força planer que transcorre pels carrers del districte de Ciutat Vella i Port de Barcelona (amb la zona de sortida i arribada a la Plaça del Mar, davant del Club Natació Atlètic-Barceloneta). El temps límit per completar el recorregut és d’1 hora i 25 minuts.

Els participants, a més de competir individualment, també ho fan defensant els colors d’un dels deu districtes de Barcelona. Cada districte es converteix en un equip i porta una samarreta de color diferent. Per a la classificació final per equips es té en compte l’ordre d’arribada dels 35 primers corredors i de les quinze primeres corredores de cada districte.

Els districtes de Sant Martí i de Sant Andreu tenen una 'Copa de Campions' en propietat. Sant Martí va guanyar les 4 primeres edicions i Sant Andreu ha conquistat el cinquè, sisè i setè Correbarri consecutivament.

Detalls

Adreça
Preu
11-13 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà