Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Crafts NOW

  • Què fer
  1. Laura Gispert
    Foto: Laura Gispert
  2. Miguel Giner
    Foto: Miguel Giner
Publicitat

Time Out diu

Primera edició d'una jornada de Crafts Now, una trobada al voltant de l'artesania i la innovació adreçat a professionals i estudiants del sector per parlar de qüestions com la creativitat, la transversalitat i el negoci en clau local i internacional.

Al matí tindran lloc les ponències Crafts Pro, amb els testimonis de Coudre, que treballen en la intersecció de l'univers digital i els materials, i Idoia Cuesta; la seva pràctica de la cistelleria contemporània l'ha fet mereixedora del Premi Nacional d'Artesania.

A la tarda, a les sessions Crafts In, diferents artesans donaran a conèixer les seves pràctiques innovadores pel que fa a materials, eines i processos; entre els ponents destaca Miguel Giner, guanyador del Premi Radio Star Prize 2019 que ha treballat amb materials com la silicona per escurçar els temps productius; Inés Sistiaga, que explora nous resultats formals del tèxtil; Laura Gispert, creadora de parament de la llar d'un sol ús i biodegradable, i Rocío Córdoba, entre d'altres.

La jornada l'organitzen Artesania Catalunya en col·laboració amb diferents associacions i l'A-FAD, que ha comissariat el programa.

Detalls

Adreça
Preu
20 € més costos de gestió (amb descomptes per a professionals)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà