Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 'Creating with Pioneers of Barcelona'

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Valldaura Lab1/2
Valldaura Lab2/2

'Creating with Pioneers of Barcelona'

IAAC presenta un nou programa de tallers d'estiu per connectar els pioners del món del disseny i l'art de Barcelona amb persones entusiastes i creatius locals i internacionals.

Advertising

IAAC presenta un nou programa de tallers d'estiu per connectar els pioners del món del disseny i l'art de Barcelona amb persones entusiastes i creatius locals i internacionals.

Els tallers es realitzaran de forma paral·lela a un entorn natural, a la 'masia' de Valldaura al Parc de Collserola, on tots els participants conviuran durant 5 dies amb els artistes, produint prototips i projectes col·lectius en comunitat.

Els 6 tallers permetran treballar sobre diferents disciplines com Land Art amb l'artista Jorge Rodriguez Gerada, Big Data amb l'estudi Bestiari, Arquitectura amb Map13, Performance amb La Fura dels Baus, Disseny d'il·luminació amb Antoni Arola i Tipografia amb l'estudi Losiento.

D'aquesta manera a Valldaura es reunirà un grup divers de persones amb alguns dels millors professionals del món del disseny i la creació. Tots els tallers seran en anglès (amb traducció si fa falta al castellà) per connectar Barcelona amb la comunitat internacional.

Els preus dels tallers són 700€ per a estudiants i 900€ per a professionals (el preu inclou un workshop de 4 dies, allotjament a Valldaura durant 5 nits i manutenció).

El programa començarà el 24 de juliol amb una conferència inaugural del xef revolucionari Ferran Adrià, líder del Bulli, el millor restaurant del món durant anys, i ara impulsor del Bulli Lab.

Cada taller continuarà durant 4 dies, començant amb una xerrada de benvinguda pels tutors el dilluns i finalitzant amb la presentació dels treballs produïts el dijous, i permetrà participar en una performance de La Fura dels Baus, produir lluminàries amb Antoni Arola o co-crear amb Jorge Rodriguez Gerada una de les seves grans cares en el paisatge, que ho han fet mundialment famós. Cada dia cada tutor impartirà conferències obertes a tots els participants i els inscrits es reuniran en la taula de l'edifici històric de Valldaura per compartir menjar ecològic en l'esmorzar i el sopar i intercanviar experiències i formar amistats.

Els tallers animaran als participants per a l'exploració pràctica, el pensament creatiu i el procés de producció, podent accedir a totes les tecnologies i els espais del Green Fab Lab, laboratori que forma part de la xarxa mundial de Fab Labs impulsat pel MIT.

Durant aquests dies Valldaura es transformarà en una plataforma dinàmica, col·laborativa, accessible i vívida.

BCN Summer Program és una experiència única que permet crear en una naturalesa inspiradora, intercanviant coneixements, adquirint noves habilitats, discutint idees, fent relacions, compartint una taula amb les ments més brillants de Barcelona.

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising