Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ender Lilies: Quietus of the knights
Live WireEnder Lilies: Quietus of the knights

Crítica del videojoc 'Ender lilies: Quietus of the knights'

Live Wire, un petit estudi de desenvolupament indie japonès, ha sorprès amb la seva obra de debut els amants dels metroidvània

Joan-Albert Ros
Escrit per
Joan-Albert Ros
Publicitat

DE QUÈ VA...

Els habitants del regne de Finis Terrae han estat corromputs per una horrible maledicció. Només la petita Lily pot alliberar-los del seu turment etern.

PER QUÈ HI HEU DE JUGAR...

Perquè no és només un excel·lent metroidvània, també és un relat de tragèdia èpica que brinda un bell espectacle visual i sonor

Live Wire | PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, Microsoft Windows

 • 5 de 5 estrelles

"Un disseny artístic d’orfebreria digital, amb uns gràfics bidimensionals exquisits i un acompanyament orquestral esplèndid"

Aquest estiu, Live Wire, un petit estudi de desenvolupament indie japonès, ha sorprès amb la seva obra de debut els amants dels anomenats 'metroidvània'. Els exponents d’aquest subgènere de videojocs de plataformes d’acció i aventura són designats amb un acrònim que al·ludeix als referents clàssics 'Metroid' i 'Castlevania', que van popularitzar una fórmula d’exploració no lineal dels escenaris amb enfrontaments constants amb enemics de tota mena i caps de final de fase desafiants.

Malgrat que la recepta ha estat àmpliament explotada, 'Ender Lilies: Quietus of the Knights' demostra no només que no està exhaurida, sinó que encara pot oferir obres refrescants, tan vibrants com belles.

La proposta ens trasllada a un regne destruït per un encanteri que ha convertit els seus habitants en monstres per tota l'eternitat. Únicament una Donzella Blanca pot trencar el malefici. La jove protagonista redimirà i alliberarà els vells herois d’antany corromputs pel sortilegi i podrà invocar-los per comptar amb els seus poders i fer front a oponents cada cop més perillosos.

Al llarg d'aquest periple amb components de rol i un disseny artístic d’orfebreria digital, amb uns gràfics bidimensionals exquisits i un acompanyament orquestral esplèndid, trobem enemics formidables que ens obliguen a posar els cinc sentits en els combats. El nostre viatge ens durà pels racons misteriosos d'un reialme condemnat, devastat i terrorífic, però alhora encisador.

Recomanat

  Més de Time In

   També t'agradarà
   També t'agradarà
   Publicitat