Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Culte al mític 600

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Culte al mític 600

Obren les portes d’una d’aquelles tasques de tota la vida que, a més, amaga un munt de sorpreses en forma de 600

Advertising

Al barri del Farró, entre Gràcia i el Putxet, des del 1949 s’obren les portes d’una d’aquelles tasques de tota la vida que, a més, amaga un munt de sorpreses en forma de 600. Es tracta de la Bodega Pàdua, un local familiar en què Jordi Raton va succeir el seu pare al capdavant del taulell. Ara el regenta amb la seva dona, Ruth Calatayud. Va ser el sogre, en Vicenç Calatayud, fanàtic del mític Seat 600, qui va tenir la idea de convertir la bodega en un indret que ret culte al cotxe de la classe mitjana dels anys 60 a casa nostra. I amb Moritz, la cervesa que està tan enamorada del 600 que fins i tot l’ha incorporat a la seva marca, van transformar l’entorn omplint-lo de peces variades. El sortidor de cervesa Moritz és un motor transformat; el de vermut, un cigonyal, i la cafetera està integrada en el morro d’un cotxe. La part del darrere, amb el parafang, es troba a la sala i la idea és acabar tenint totes les peces i formar un 600 sencer dins del local. I ja queda poc!

 

Més enllà del motor, cal anar-hi per la seva cuina mediterrània. Tenen unes braves amb recepta secreta que són espectaculars i plats casolans com els peus de porc i el capipota per llepar-se els dits. I també unes coques sensacionals transformades en pizzes a la catalana, com la Coca Nostra, de botifarró de ceba amb puré de poma i formatge de cabra. Pugeu al 600!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising