Dansa a fi de mes: Catherine Wood i Paz Rojo

Què fer Gratis
'Invisible labor', de Paz Rojo
Foto: Macba

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El programa dels dissabtes de final de mes del primer trimestre del l’any està dedicat a la dansa. Perquè la història de l’art i el museu no només estan conformats per objectes, i perquè la dansa i la coreografia formen part indissociable de les experimentacions més radicals de l’art. En el cas del minimalisme, la importància de la relació entre objecte, espai i cos va fer que es considerés com un nou gènere teatral, i artistes com Charlotte Posenenske van introduir elements coreogràfics en les seves obres.

Dins d'aquest cicle s'inclou la presentació de l'exposició de Posenenske a càrrec de Catherine Wood, conservadora a la Tate Modern de Londres (19.30 h) i també la intervenció 'Invisible labor' amb la ballarina Paz Rojo (20.30 h), que treballa en el cos i la dansa cercant les possibilitats d'una producció cultural que sobrepassi la noció de producció i valor.

 

 

Detalls

També t'agradarà