Dansa. Quinzena metropolitana 2020

Què fer
Kukai & Brodas Bros
Alain Maya

Time Out diu

Entre el 13 i el 29 de març vuit ciutats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona; Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat i Viladecans es llancen de cap a la dansa en la Quinzena metropolitana de dansa, que oferirà una vuitantena de funcions de dansa oberta a tots els gèneres i públics, i que tindrà lloc a espais habituals que programen dansa durant tot l'any però també a llocs menys habituals. Una invitació a conèixer artistes consagrats i nous talents que comença el 13 de març a les 18 h al vestíbul del metro 'Universitat' amb una intervenció artística de CobosMika Company, 'Mou l’esquelet - scRakeja’t 2.0.' (i que es podrà veue a diferents estacions del metro i ferrocarrils fins el 27 de març).


També destaca la jornada inaugural i gratuïta del 14 de març, que enguany serà un recorregut itinerant ben a prop del mar que començarà davant del Centre Cívic Barceloneta a les 11.30 h. Els mestres de cerimònies seran Sarah Anglada i Pere Joseph, de la companyia Los Moñekos al costat de l’irreverent Jorge Albuerne que ens guiaran fins al Parc de la Barceloneta per veure un diàleg rítmic creat per a aquesta ocasió entre el Pol Jiménez i l’Anna Llombart, dos artistes que investiguen el moviment des del flamenc i el claqué, respectivament; l'espectacle 'Underneath', de Lali Ayguadé, i 'Topa', de Brodas Bros i Kukai Dantza. El fi de festa el protagonitzarà la companyia Sacude amb el seu espectacle de dansa aèria 'Euforia' I si us quedeu fins al final podreu gaudir d’un aperitiu gratuït escoltant la selecció musical d’Àfrica Moment Dj MBODJ.

La Quinzena de dansa metropolitana es despedirà el 28 de març a les 12 h amb 'Tothom balla', proposta de dansa participativa dirigida a tothom que vulgui ballar. La coreografia d’aquest any ha estat ideada per la ballarina i coreògrafa valenciana Germana Civera i és un homenatge a la llegendària artista cubana Alicia Alonso. Una ballada multitudinària que tindrà lloc a totes les ciutats de la Quinzena metropolitana de manera simultània. La convocatòria serà a les 11 h per aprendre'ns la coreografia, i ens demanen que siguem puntuals. Els diferents punts de trobada són els següents: a Barcelona La Rambla, entre Canaletes i Liceu; a Badalona el Centre Cultural l'Escorxador, a Cornellà la Plaça de l'Església; a Esplugues el Parc Pou d'en Fèlix; a L'Hospitalet la Plaça del Poliesportiu del Centre, a Santa Coloma a la Plaça de la Vila, a Sant Cugat del Vallès la Plaça d’Octavia i a Viladecans el Parc del Torrent Ballester.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers