De Flor en Flor 2019

Què fer
De flor en flor Poble Espanyol
1/2
De flor en flor, Poble Espanyol
De flor en flor
2/2
De flor en flor

Time Out diu

De Flor en Flor, el Festival de Flors i Jardins de Barcelona, omplirà de colors i olors per quart any consecutiu el Poble Espanyol del 19 al 22 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa.

Durant els quatre dies de festival, els assistents podran gaudir de decoracions florals repartides pels carrers, carrerons i places del Poble i una llarga llista d’activitats per a tota la família: exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais que aportaran l’Associació Catalana d’Amics del Bonsai, una decoració floral de roses i una mostra de diferents exemplars de roses gentilesa dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat i un taller de plantes grasses i cactus de la mà dels Amics dels Cactus i Altres Suculentes.

Destaquen com a novetats d’enguany un equipament amb mobles reciclats que Montana Colors decorarà i que els assistents al primer dia de De Flor en Flor podran admirar durant tot el procés de creació. Una altra activitat destacada serà la mostra de cinema del FICMA (Festival Internacional de Cinema Medi Ambient), que projectarà una cuidada selecció de curtmetratges ambientats en la natura i la seva fauna a través dels quals s’explicarà als més petits la importància de vetllar per la preservació del medi ambient.

La programació es completarà amb música en directe i un munt d’activitats per a tots els públics pensades per a gaudir de les plantes i descobrir-ne les curiositats. Les misterioses orquídies, els sempre admirats bonsais i les kokedames seran alguns dels protagonistes d’aquests tallers. A més, Flower donarà l’oportunitat als més petits d’iniciar-se en l’art de cultivar un hort urbà, i tots els assistents podran introduir-se en l’art floral.

Detalls

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening