Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right De tapes amb el pota blava!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Vanesa Martinez www.vamaca.com

De tapes amb el pota blava!

Tasta propostes culinàries de primera acompanyades d’un bon quinto de Moritz

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Beneït regal per als sentits, les tapes són les protagonistes d’una ruta ben potent: el QuintoTapa! Una gran festa gastronòmica que enguany celebra la seva 11a edició amb ritme rumber i molta alegria. La ruta tindrà lloc a diverses localitzacions, amb epicentre al Prat de Llobregat, i fins a l’1 de novembre comptarà amb 39 participants i 61 tapes diferents, totes acompanyades, això sí, d’un bon quinto de Moritz ben fresquet. El QuintoTapa estarà al carrer durant 22 dies i serà present a l’Eat Street i al Mercat de la Terra de Barcelona. Tots els dissabtes, el mercat de la plaça de Blanes i el de Pagès del Prat trauran les parades al carrer per oferir les seves propostes culinàries, i també hi farà aparició un food truck

A l’Hospitalet de Llobregat també se sumaran a la ruta dos locals, així com a la Fàbrica Moritz de Barcelona. Però, sens dubte, si hi ha un producte protagonista del QuintoTapa, aquest és el pota blava: un pollastre amb una carn fina i melosa, rica en proteïnes i pocs greixos que és tota una institució al Prat. A més, si ompliu els vostres tapaports de segells dels restauradors participants, optareu a un munt de premis! Feu ballar el paladar en la festa gastronòmica més rumbera. 

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising