Del traç al píxel. Més de cent anys d'animació espanyola

Què fer Gratis

Time Out diu

Programa que recull en 8 sessions una selecció de l’animació espanyola de tots els temps, que dóna visibilitat a l’obra de 70 autors, amb més de 50 títols.
 
La selecció, a càrrec de la comissaria Carolina López, inclou pel·lícules d’autors com Segundo de Chomón, Josep Escobar, Francisco Macián, José Luis Moro, Jordi Amorós, Tomàs Bases, Raúl García, Juan Pablo Etcheverry, Isabel Herguera, Javier Mariscal, Anna Solanas, Marc Riba, Alberto Vázquez, Pedro Rivero, Izibene Oñederra, Nicolai Troshinsky i Rocío Álvarez, entre molts altres. Títols com Garbancito de la Mancha (Arturo Moreno, 1945), primer llargmetratge de dibuixos animats a color d’Europa, anuncis en blanc i negre dels anys 30 de dibuixants catalans com Serra i Massana i Ferran, La Edad de Piedra (Gabriel Blanco, 1965), amb dibuixos de Chumy Chúmez, els spots dels Estudios Moro i Estela, un breu film de Frederic Amat creat per aquesta ocasió, són algunes peces de les menys conegudes i sorprenents d’aquest cicle.
 
Gràcies a aquest programa, s’han restaurat i digitalitzat obres que eren 'invisibles' a causa del seu estat o del seu difícil accés, i s’han proporcionat els millors materials possibles en cada cas.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers