Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Viu l'apassionant món del vi

Viu l'apassionant món del vi

Aquest setembre Cellers Torres t'ofereix dues experiències enoturístiques úniques que et faran viure la verema de ben a prop. No t'ho perdis!

Per Time Out en col·laboració amb Cellers Torres |
Advertising

Cellers Torres sorprèn de nou amb dues de les millors experiències enoturístiques de l'any:  ‘Matí de verema’ i ‘Del cep a la copa’. A totes dues propostes es brinda la possibilitat d'aprofundir en el món de vi, amb experiències globals que inclouen una immersió a les vinyes o un tast de les diferents varietats de raïm. 

Què fer, Activitats gastronòmiques

Matí de verema

Cellers Torres brinda l’oportunitat de gaudir d’un matí de verema en el marc immillorable de les seves vinyes, amb una experiència cultural única i mil·lenària. Aquesta activitat, apta per a tots els públics, consisteix, com el seu nom indica, en participar de la verema i conèixer de primera mà tot el procés d’elaboració del vi, des de que es cull el raïm fins que el gaudim a la copa. ‘Matí de verema’, a més, posa a prova els sentits dels participants convidant-los a tastar alguns dels vins que neixen a les vinyes que ells mateixos hauran veremat.

L’activitat inclou un taller de verema, esmorzar català (pa amb tomàquet i embotits catalans), una visita al celler i un tast comentat de vins (most per a menors d’edat).
Podràs gaudir d'aquesta activitat única els següents dies de setembre: els dissabtes 16 i 23 en català i els diumenge 17 i 24 en castellà, i sempre en horari de 10.30 a 13.00 h.

Advertising