Apunta’t al repte de la biodiversitat del Museu de les Aigües amb Minecraft
Foto: Museu de les AigüesApunta’t al repte de la biodiversitat del Museu de les Aigües amb Minecraft

Descobriu el repte de la biodiversitat que proposa el Museu de les Aigües amb Minecraft!

A partir del 22 de desembre, endinseu-vos en una aventura virtual i convertiu el Museu en un refugi per a la biodiversitat

Time Out en col·laboració amb Fundació Agbar
Publicitat

Una de les grans amenaces mundials que pateix el planeta Terra és l'accelerada pèrdua de la biodiversitat: un desafiament que té conseqüències en cadena i del que s'ha de conscienciar des de ben petits. És per això que a partir del 22 de desembre el Museu de les Aigües us proposa, a la seva web, viure en família una aventura virtual amb la qual podreu lluitar a favor de la biodiversitat d'una manera ben divertida i pedagògica: endinsant-vos al món Minecraft!
Si la vostra canalla és una autèntica experta dels jocs online i els mons virtuals, segur que s'ho passaran d'allò més bé. I és que l'aventura que proposa el Museu de les Aigües juntament amb Minecraft és crear un pla d'acció per protegir la biodiversitat i renaturalitzar l'espai. Aconseguiu que criïn espècies autòctones i doneu refugi i aliment a la fauna amenaçada a través de l'ordinador.
Amb aquesta activitat dirigida a un públic familiar i amb què tots els membres de la família podreu participar per dir la vostra, el Museu de les Aigües continua una vegada més amb la seva tasca de divulgació del coneixement de l'aigua i el patrimoni hidràulic. És una manera entretinguda i interactiva de conscienciar la societat sobre la sostenibilitat a través d'una clara aposta per la transformació digital.
Preparats per convertir el Museu en un refugi per a la biodiversitat? Us expliquem més sobre aquesta activitat i els seus reptes!

Qüestions globals

Cada any són més les espècies i hàbitats que desapareixen del nostre planeta. La biodiversitat, de la qual abans podíem presumir per ser rica i abundant, està passant per un procés d'extinció molt perillós que, com a conseqüència, també és alertant per a tots nosaltres.
Aquest problema sumat a la forta pressió del canvi climàtic tenen seqüeles en el cicle de l'aigua i en el benestar de les persones. És per això que és important conèixer més la causa i ser conscients dels fenòmens que ens envolten! Juguem a descobrir-los?

Tot un repte!

Darrere del pla d'acció que haureu de crear a través del món Minecraft hi ha molts reptes que haureu de resoldre i aspectes que podreu aprendre al llarg de l'activitat. Com per exemple, la relació estreta que hi ha entre el canvi climàtic, l'aigua i la pèrdua de biodiversitat; saber quin paper tenen les caixes niu i els refugis; crear petites basses; o, fins i tot, descobrir com la plantació de determinades flors pot afavorir la pol·linització!
Comenceu a jugar i a crear el vostre pla i sabreu la resposta de totes aquestes qüestions!

Ho podreu aconseguir?

L'activitat, disponible a partir del 22 de desembre a la web, està ideada per fer en família i amb canalla a partir de 7 anys. Molt atents a totes les indicacions d'aquest divertit joc! Perquè en els 30 minuts que dura l'activitat tant els petits com els grans aprendreu a través de reptes, analitzareu i reflexionareu sobre les dificultats que se us presenten al joc (també presents a la vida real!) i, sobretot, fareu servir la vostra creativitat! Esteu preparats? Que tota la família aporti el seu gra de sorra en la protecció de la biodiversitat!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat