Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
LOEWE
LOEWE

Descobriu LOEWE Green House, l’hivernacle multisensorial que s’instal·larà a Barcelona

Us imagineu un recer de calma en ple Moll de la Fusta? Us expliquem com serà la pop-up store que instal·larà LOEWE per presentar les seves noves fragàncies del 5 al 9 de maig. Reserveu dates

Time Out en col·laboració amb LOEWE
Publicitat

Un hivernacle és alguna cosa semblant a un potenciador pels sentits. Les olors, els colors, les textures i les formes es perceben d’una altra manera més clara i directa. A més a més, en ple centre de la ciutat, a tocar de la ronda litoral tot i que entre palmeres i a la vora del mar, un espai així ajuda a desconnectar del trànsit caòtic, entrant en un món nou, botànic i carregat de calma. 
Aquest espai de tranquil·litat és, precisament, el que li serveix a LOEWE per presentar la seva gamma de fragàncies més botàniques. Un hivernacle multisensorial anomenat LOEWE Greenhouse que està fent un recorregut per diferents ciutats. La seva primera parada va ser Madrid, després Sevilla i Màlaga i, finalment, Barcelona, on s’instal·larà del 5 al 9 de maig al moll de Bosch i Alsina, el conegut com a Moll de la Fusta, al Port Vell. 

Un espai eclèctic
LOEWE

Un espai eclèctic

Si us agrada passejar pel Port Vell i contemplar velers, us sorprendrà trobar un hivernacle, envoltat de palmeres i ple d'inspiració botànica. LOEWE Greenhouse és un espai on podreu conèixer un món de fragàncies, interactuant amb elles i connectant amb diferents opcions, tant amb el cos com per la llar, dins les gammes LOEWE Botanical Rainbow i LOEWE Home Scents, respectivament. 
Una oportunitat única per submergir-vos en diferents matisos olfactius de cada fragància en un entorn botànic. La naturalesa és la referència principal d’aquestes dues gammes, així que, quin millor espai on representar-la que un espai impossible d’imaginar, innovador i al costat del port? Un espai que evoca un santuari botànic, un hivernacle carregat de vegetació i amb espais de descans entre flors i plantes.

Un racó d’inspiració
LOEWE

Un racó d’inspiració

Aquesta idea d’hivernacle com a espai de calma no és arbitrària: s’inspira en aquelles estructures en forma d’A que Jonathan Anderson, director creatiu de la marca, observava durant la seva infància. D’aquesta evocació procedeix LOEWE Greenhouse, una construcció en blanc i cristall amb aires victorians, que es fixa en aquelles que observava als camps d’Irlanda del Nord; aquest recés de tranquilitat verd que ha volgut compartir en diferents ciutats d’Espanya per tal que conegueu no només les fragàncies, sinó la inspiració i part de l’univers de LOEWE.

Un viatge cap a la calma
LOEWE

Un viatge cap a la calma

Les ciutats semblen fugir de la calma, però aquesta pop up store en forma d’hivernacle l’està portant a diferents racons de quatre ciutats españoles. Primer es va instal·lar a Madrid, després a Sevilla, del 21 al 23 d’abril, i a Màlaga, del 28 al 30 d’abril i, del 5 al 9 de maig, arriba per fi a Barcelona. L’objectiu: donar a conèixer el seu món de fragàncies, tant pel cos com per la llar, i de passada, aportar un racó de tranquil·litat enmig de la bullícia urbana. Esteu a punt per baixar revolucions sense sortir de la ciutat?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat