Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Desconnecta amb Epidor

Vols reservar a la Fàbrica Moritz? Només ho podràs fer si deixes el mòbil!

Publicitat

Qui més i menys recorda aquella imatge viral on apareixien tot de persones dins un autobús, mirant l’smartphone totalment alienades. I és que els mòbils, que ens ajuden a trobar aquella paraula que no recordem, aquell carreró impossible, la recepta d’un brownie que ens farà quedar bé a casa els sogres i una maniobra d’RCP desesperada, han estat tan lloats com criticats.

No podem negar que tot sovint ens ajuden i fins i tot salven de situacions impossibles que no resoldríem ni tan ràpid ni tan eficaçment sols. Però també és cert que tot el que ens ofereixen en rapidesa i serveis també ens ho treuen en llibertats. Els efectes de la hiperconnectivitat van començar amb l’arribada dels mòbils de feina; la safata d’entrada amb 57 e-mails ja no es quedava a l’oficina i les urgències tampoc, i els horaris laborals es van fer laxos i flexibles, no sempre a favor dels treballadors.

Les cadenes de la hiperconnectivitat s’han anat fent cada cop més fortes, primer amb el WhatsApp i el seu terrible doble check o amb el seu equivalent Messenger de Facebook. Ara tothom està al corrent no només de quan us connecteu, sinó també de quan obriu un privat d’Instagram, un xat, una fotografia o quan escolteu un àudio.

Ens diuen que no podem passar tant de tot, que no respondre immediatament és de mala educació, que sense GPS no ho trobarem, que no podem deixar el mòbil a casa, que hem d’estar sempre disponibles. I nosaltres diem NO. I aquesta vegada ho fem amb una acció única que t’animarà adesconnectar,a no ser un esclau 2.0, a demostrar que l’smartphone és només un apòsit tecnològic del qual és possible prescindir. Ho hem de fer.

Si us veieu capaços de desconnectar el mòbil durant un àpat, podreu reservar taula a la Fàbrica Moritz la propera vegada que hi aneu i saltar-vos tota la cua. I no serà fàcil, ho sabem: per això, Moritz us ajudarà convidant- vos a una Epidor. Us animeu a dir NO a la hiperconnectivitat? Envieu un e-mail a desconnectaambepidor@ moritz.cat amb el vostre nom i els cognoms, digueu quants sereu i l’hora de la reserva. Un cop allà, el cambrer deixarà una urna a la vostra taula, hi introduirà els vostres telèfons, la tancarà amb clau i no us la tornarà fins que l’àpat acabi.

Rebel·leu-vos amb nosaltres i digueu NO a la hiperconnectivitat. Un NO que, un cap més, és un SÍ a perdre- us i aprendre la ruta solets, a recordar, a compartir i a gaudir en primera persona. Enyorem els nostres cervells preinternet, ens ajudeu a recuperar-los?

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat