Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dia de la Rumba 2015

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

La Diada de la Rumba aplega cada any els principals representants socials i artístics de la rumba catalana en una trobada singular que inclou no solament actuacions musicals, sinó també activitats de caràcter formatiu, lúdic i de reflexió.

Des del 2013 aquesta cita de referència per a l’escena rumbera ha adoptat un format itinerant, i la seva setena estació serà a Fabra i Coats. En el marc de la Festa Major de Sant Andreu, el diumenge 29 de novembre la fàbrica s’omplirà pel matí de tallers de ball, palmes, guitarra, percussió i piano; conferències; un mercat ambulant d’objectes relacionats amb la rumba i una xocolatada amb animació infantil. El punt culminant de la jornada serà a partir de les 17 h amb  'Generacions rumberes', un gran concert col·lectiu que reunirà una desena de grups de diferents generacions, entre el quals La Màlaga, Mataró Rumba All Stars, Pantanito o The Lito.

Impulsada per Foment de la Rumba Catalana (FORCAT), la Diada de la Rumba és una iniciativa amb l’objectiu de fer conèixer i valorar la rumba catalana, una música popular que reivindica la seva vitalitat després d’un any important per a aquest gènere, ja que ha estat declarat Patrimoni Cultural de Catalunya.

Detalls

Adreça
Preu
Cal inscripció per assistir als tallers
Horaris
10 a 14 i de 17 a 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà