Día de Venezuela 2018

Què fer

Time Out diu

El Dia de Veneçuela celebra la seva desena edició tornant al Poble Espanyol en una jornada que servirà per celebrar la cultura, la música i la gastronomia del país llatinoamericà i que vol reunir a la comunitat veneçolana, que cada vegada és més gran i present a Catalunya. Organitzada per ASOCAVEN, la jornada servirà a més per donar suport a iniciatives d'ordre benèfic, com la de l'Associació Lean amb la seva campanya 'una pastillita'; Meals4hope i Ven Da Tu Mano, l'objectiu de la qual és la recollida i enviament de medicaments o ajuda per a Veneçuela; així com també a l'Associació de Jubilats de Catalunya (PEJUCAT).

A partir de la 13 del migdia i fins a mitjanit els assistents podran gaudir d'un bon grapat de food trucks que ens aproparan la gastronomia típica de Veneçuela, on no faltaran les arepas, les cachapas, els tequeños, les empanades i els patacones, entre moltes altres especialitats.

Durant tot el dia agrupacions i artistes veneçolans que fan vida a Barcelona, com el ​​DJ Edgar Vásquez, Cuatro Calles Band, JD Latin Project o Luz Verde, es presentaran en directe per contagiar amb la seva música a tots els assistents. Aquest any la banda estrella convidada és la veterana banda de latin funk veneçolana, guanyadora d'un Grammy Llatí, Los Amigos Invisibles, que ens faran ballar amb el seu contagiós ritme disc.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers