Día de Venezuela 2019

Què fer
Día de Venezuela 2019
Día de Venezuela 2019

Time Out diu

El Dia de Veneçuela celebra la seva onzena edició tornant al Poble Espanyol en una jornada que servirà per celebrar la cultura, la música i la gastronomia del país llatinoamericà i que vol reunir a la comunitat veneçolana, que cada vegada és més gran i present a Catalunya. Organitzada per ASOCAVEN, la jornada servirà a més per donar suport a iniciatives d'ordre benèfic, com la de l'Associació Lean amb la seva campanya 'una pastillita'; Meals4hope, Catnova, Ven Da Tu Mano, Al Norte del Sur i El Foro Penal, amb l'objectiu de recollir i enviar medicaments o ajuda per a Veneçuela; així com també a l'Associació de Jubilats Veneçonals de Catalunya (PEJUCAT).

A partir de la 13 del migdia i fins la 1 de la matinada els assistents podran gaudir d'un bon grapat de food trucks que ens aproparan la gastronomia típica de Veneçuela, on no faltaran les arepas, les cachapas, els tequeños, les empanades i els patacones, entre moltes altres especialitats. Hi haurà també diversió per als més petits i danses tradicionals Araguaney.

Durant tot el dia agrupacions i artistes veneçolans locals, com Tambores de Mi Pueblo, Patanemo’s Latin Banda i La Guachafita es presentaran en directe per contagiar amb la seva música a tots els assistents. Els encarregats de tancara la festa seran la Official Tribute to Blanquito Man of KingChangó i Cuando los 90’s atacan.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers