Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dia Mundial del Teatre 2016

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Durant tot el dilluns 21 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, l'AADPC (Associació d’ Actors i Directors Professionals de Catalunya) ha organitzat una sèrie de rutes teatrals per la ciutat. Rutes on podreu pujar a un Bus Turístic on un actor explicarà la història dels principals teatres de la ciutat comtal. El punt de sortida (11.30 h / 12.30 h / 16.00 h / 17.00 h / 18.00 h) i d’arribada serà davant del Hard Rock Cafè de Plaça Catalunya. Caldrà, això sí, reserva prèvia a través de la pàgina web de l’AADPC.

Les persones que facin aquest recorregut, podran comprovar com Barcelona ha estat ciutat de molts teatres, molts d’ells ja desapareguts. Es farà un recorregut, al llarg de més de quatre segles, per diferents espais de Barcelona on s’ha fet i es fa teatre. Els actors ens comenten que cada teatre, arreu del món, té els seus fantasmes. Es diu que són l’esperit d’antics actors que no volen marxar del tot, que no volen abandonar el teatre de tant com se l’estimen. Segur que seran presents en aquest recorregut, contents de tornar a viure, feliços de guiar de teatre en teatre.

Els autors del llibre 'Barcelona ciutat de teatres', Carme Tierz i Xavier Minuesa, d'on s'ha extret aquest text, han estat els responsables de confeccionar el guió del recorregut.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà