Diàleg Gastronòmic: Josean Alija + Ángel León

Què fer

Time Out diu

Continuen els diàlegs gastronòmics a l'Hotel Mandarín: o el que és el mateix, sopars preparats a quatre mans per alguns dels xefs gastronòmics més rellevants de l'escena nacional actual. En aquesta ocasió, el xef basc Josean Alija, estrella Michelin amb el restaurant Nerua, farà parella amb el resident Angel León del Bistreau, que ostenta dues estrelles pel restaurant Aponiente, a El Puerto de Santa Maria.

La trobada serà interessant; León és el cuiner de l'avantguarda marina per excel·lència, l'home que va crear l'embotit mariner i va introduir les algues a l'alta cuina creativa. Alija, per la seva part, està posicionat en un us virtuós del diàleg entre horta, mar i muntanya, i té una sensibilitat mediambiental molt propera a León. Serà molt més que un menú degustació: un sopar únic amb maridatge on els xefs faran explícites la seva filosofia culinària.

Publicat

Detalls

També t'agradarà