Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Diem NO a l’impossible

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Diem NO a l’impossible

Deien que la cervesa forta era cosa d’homes, però hem demostrat que també s’equivocaven

Advertising

Primer ens deien que no hi havia lloc per a una altra cervesa, després que la cervesa forta era cosa d’homes, que Catalunya era un país de vi, que una cervesa amb triple malta era de bojos... I no. Nosaltres hem dit NO i mil vegades NO. Reivindiquem el NO com un adverbi màgic carregat de positivisme. I el fem nostre; perquè sabem que, darrere d’aquest NO, hi ha un SÍ radical. Un SÍ a atrevir-se, a lluitar per tot allò que volem, a escopir els dubtes, espolsar-se les crítiques i a continuar endavant, encara que ens facin mal les pelades dels genolls.

A Epidor diem NO des del 2009, perquè sabem que Steve Jobs, Marie Curie, Mozart, Frida Kahlo i molts altres, també van haver de dir NO per aconseguir ser i fer allò que volien.

Per tot això, al nou microsite d’Epidor hi trobaràs tots els motius pels quals dir NO val la pena; és catàrtic, èpic i meravellós. I sí,també és positiu.Podràs descarregar-te cartells exclusius i fins i tot personalitzar-los amb el teu propi NO. També hi trobaràs gifs revolucionaris que t’ajudaran a trobar el teu propi NO. Perquè tots tenim un NO per emmarcar, gran o petit, sonor o silenciós, generós o egoista; però sempre, absolutament sempre, positiu.

Des de Moritz Epidor, la cervesa rebel de Moritz, la més radicalment Moritz, t’encoratgem a donar- te el gust i expressar- ho. Digues NO!

Escriu-lo, descarrega- te’l, comparteix-lo i, sobretot, reafirma- t’hi. Sabem que no sempre és fàcil. Però et garantim que haurà valgut la pena. I tu, t’atreveixes a dir NO?

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising