Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Drap-Art 2022

  • Què fer
Drap-Art Fest 2021
©Consuelo Bautista19/12/20 DRAP ART 20. Plaça Real. D´Individual a Col-lectiu. Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El Festival Internacional d'Art Sostenible de Catalunya celebra la 26a edició amb un circuit cultural al barri Gòtic amb exposicions i activitats gratuïtes

El Drap-Art celebra la 26a edició del 17 de novembre al 21 de desembre amb artistes pioners en art ambiental i espais expositius repartits pel barri Gòtic de Barcelona, fent dels seus carrers un punt de trobada entre artistes, amants de l'art i noves tendències, en relació amb l'intent de transformació sostenible de l'espai urbà del centre de Barcelona.

Totes les activitats són gratuïtes i algunes d'elles van amb inscripció prèvia, com ara el Taller de Pluja de Colors el 25 de novembre, el Taller de Pintura amb tintures naturals el 14 de desembre o la Conferència: La nova llei dels plàstics el 15 de desembre, entre d'altres.

El festival acull, entre molts altres, una àmplia programació de concerts com ara els de Flairdrum el 19 de novembre a les 20 h i la instal·lació sonora Orquestronia a la Plaça Reial el 10 de desembre. També exposicions obertes durant cada dia de festival com In memoriam: Homenatge a Modest Cuixart o una exposició d'artistes associats al festival.

Tot el programa i les activitats estan disponibles a la seva pàgina web.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.drapart.org/web/drap-art-2022/
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà