Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Drap-Art'19

  • Què fer
  1. Teresa Gancedo
    Foto: Teresa Gancedo
Publicitat

Time Out diu

Nova edició de Drap-Art, el festival d'art sostenible que reuneix una vintena d'artistes i una trentena de peces que exploren les possibilitats de l'art i el disseny en clau sostenible i mediambiental, com a punt de partida per trobar solucions a diferents problemàtiques de present.

Els materials emprats són diversos; des de les taules de skate del francès Julien Deniau, a peces de Lego o restes de plàstics amb què treballa Mario Soria. Les restes d'animals trobats a la natura inspiren les creacions d'Alvaro Soler-Arpa; i les safates de cartró serveixen a Teresa Gancedo com a suport dels seus collages. També s'hi presenten obres de Kenor i de Boris Hoppek.

Activitats paral·leles
Drap-Art organtiza diferents activitats paral·leles al voltant de l'exposició: les visites guiades per artistes (dissabtes, 12 h), els tallers de reciclatge artístic (cap de setmana, per a tots els públics), més el mercat d'art i consum sostenible que tindrà lloc els dissabtes a la plaça Reial (ds., d'11 a 22 h fins al 28 de desembre).

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà