Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Dues icones en una

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Dues icones en una

La firma de moda barcelonina Brava Fabrics s’uneix a Moritz per dissenyar un nou estampat que despertarà passions!

Advertising

Des del seu naixement a Barcelona, fa tan sols un parell d’anys, Brava Fabrics ha creat una línia de roba que proposa tot un estil de vida urbà. Els seus estampats es reconeixen de lluny i són un element diferencial. Ja no s’apliquen només a les camises que els van fer famosos, sinó també a un gran nombre de peces, entre les quals destaquen les bermudes i fins i tot els calçotets, així com una línia femenina amb camises, samarretes i vestits.

Ara han fet un altre pas endavant i s’uneixen a Moritz, una altra de les empreses barcelonines més urbanes. El resultat ha estat la creació d’un disseny de camisa de màniga curta, en versió tant masculina com femenina, que fa de les icones de la marca cervesera un estampat d’allò més atractiu. Així doncs, en aquesta peça les bicicletes, les fruites, les gambes i les cintes de casset donen pas a l’ampolla clàssica de cervesa Moritz combinada amb el mític 600, emblema de la marca. Dues il·lustracions en groc, amb detalls blaus, que destaquen i enamoren en el teixit i sobre el blanc de fons.

Les camises estan elaborades en cotó 100% amb certificat Made in Green, com totes les peces de Brava Fabrics, i amb producció local en tallers d’artesans, per garantir el comerç just i l’alta qualitat dels productes. A més, han creat especialment per a aquesta línia l’etiqueta Brava x Moritz. Es poden trobar a la Moritz Store de la Fàbrica Moritz, a un preu de 74 €, i cal afanyar-se, perquè molen molt i l’edició és limitada!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising