Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Foto: Jorge Boleas
  2. Foto: Jorge Boleas
  3. Foto: Jorge Boleas
  4. Foto: Jorge Boleas

El cor del disseny al Design Market Barcelona

La fira de referència per als amants del disseny, el Design Market Barcelona, torna un Nadal més per la seva vuitena edició

Time Out en col·laboració amb San Miguel
Publicitat

Per les festes de Nadal, és tradició que la nostra ciutat s’ompli de fires i mercats. I un que ja és tot un clàssic és, sens dubte, el Design Market Barcelona! Els pròxims 13, 14 i 15 de desembre, el cor del disseny a la ciutat, el Disseny Hub Barcelona, tornarà a acollir una nova edició d’aquesta fira organitzada pel FAD que ja s’ha convertit en una cita imprescindible pels amants del disseny. I és que la curada selecció d’expositors que cada any hi presenten les seves originalitats ha fet de la fira el lloc ideal per a tot aquell que vulgui explorar talents emergents. 

Gens convencional
Foto: Francisca Garcia-Huidobro Feuereisen

Gens convencional

Amb l’anhel d’oferir una proposta que s’allunyi del tradicional mercat de Nadal, la cita reunirà un total de 102 expositors amb els millors creadors actuals, nous talents i les marques més rellevants de l’avantguarda del disseny independent. Des de l’art de Miscelanea fins a la bijuteria artesanal de Berth&Bert o la moda sostenible d’Owl, tots els expositors han estat elegits per un comitè d’experts en diversos àmbits com el disseny industrial i gràfic, l’artesania, la moda, l’arquitectura o l’interiorisme. D’aquesta manera la fira aposta per l’estimulació creativa tant dels col·laboradors com dels assistents, així com l’apropament del disseny a la societat.

Pauses amb gust

Pauses amb gust

Entre ullada i ullada a la selecció de productes que s’hi podran adquirir, podreu fer una pausa a la cafeteria interior o a l’àrea de foodtrucks per assaborir l’oferta gastronòmica de Maria Una Crep i Filete Ruso. I tot, maridat perfectament amb les cerveses Alhambra que hi trobareu als tasts especials. A més, la canalla també trobarà el seu moment dins la fira gràcies a l’espai de Dland: podran crear grans edificis, carrers i avingudes per convertir els residus en una gran ciutat. Una manera ben divertida perquè els infants explorin, jugant, la importància del reciclatge. I vosaltres, us animeu a descobrir les possibilitats del disseny?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat