Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El disseny col·laboratiu de Krizia Robustella

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

El disseny col·laboratiu de Krizia Robustella

Una proposta de disseny col·laboratiu en el món de la moda

Advertising

El 080 està a punt de tancar portes, però aquesta edició deixa un llegat que es podrà seguir gaudint a l’Store de la Fàbrica Moritz. Es tracta d’una proposta que va més enllà de les desfilades convencionals, i que ha permès veure el disseny col·laboratiu proposat per Krizia Robustella i Moritz (i participar-hi). La dissenyadora de l’Sport Deluxe, que ja té tretze col·leccions a la seva esquena caracteritzades per la frescor de les seves propostes, està acostumada a fer col·laboracions icòniques amb altres artistes. I en aquesta edició del 080, que acaba el 29 de juny, ha posat en marxa el primer disseny de moda nascut a partir de la creativitat col·lectiva. 

Durant els dies del 080, a l’estand de Moritz del village s’han exposat els dos dissenys de roba en què el públic ha pogut col·laborar i deixar la seva empremta o tag personal. El resultat ha estat una experiència de codi obert on tothom ha pogut intervenir i sentir-se dissenyador del 080 per un dia!

A partir del dia 30 de juny, després de la clausura del 080, els dissenys finals es presentaran i s’exposaran a la Moritz Store, on, a més, trobareu un espai amb una selecció de peces de roba de Krizia Robustella. Aneu-hi i gaudiu amb una Moritz ben refrescant, una Epidor o una Aigua de Moritz 0,0 ben lleugera. Us ajudarà a combatre la calor!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising