Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El disseny col·laboratiu de Krizia Robustella

El disseny col·laboratiu de Krizia Robustella

Una proposta de disseny col·laboratiu en el món de la moda

Advertising

El 080 està a punt de tancar portes, però aquesta edició deixa un llegat que es podrà seguir gaudint a l’Store de la Fàbrica Moritz. Es tracta d’una proposta que va més enllà de les desfilades convencionals, i que ha permès veure el disseny col·laboratiu proposat per Krizia Robustella i Moritz (i participar-hi). La dissenyadora de l’Sport Deluxe, que ja té tretze col·leccions a la seva esquena caracteritzades per la frescor de les seves propostes, està acostumada a fer col·laboracions icòniques amb altres artistes. I en aquesta edició del 080, que acaba el 29 de juny, ha posat en marxa el primer disseny de moda nascut a partir de la creativitat col·lectiva. 

Durant els dies del 080, a l’estand de Moritz del village s’han exposat els dos dissenys de roba en què el públic ha pogut col·laborar i deixar la seva empremta o tag personal. El resultat ha estat una experiència de codi obert on tothom ha pogut intervenir i sentir-se dissenyador del 080 per un dia!

A partir del dia 30 de juny, després de la clausura del 080, els dissenys finals es presentaran i s’exposaran a la Moritz Store, on, a més, trobareu un espai amb una selecció de peces de roba de Krizia Robustella. Aneu-hi i gaudiu amb una Moritz ben refrescant, una Epidor o una Aigua de Moritz 0,0 ben lleugera. Us ajudarà a combatre la calor!

Advertising