Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El gust del gol

Si creieu que els dies de futbol són sagrats i veieu els partits amb amics i birres, celebreu els gols amb una Moritz!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

És una religió, més que un costum. Un partit de futbol del nostre equip, alguna cosa per picar, els amics de sempre i unes cerveses per mullar la vetllada. La temporada futbolística està en el moment decisiu i no ens volem perdre cap matx, per això cal tenir-ho tot a punt per animar, des del bar o des de casa, el nostre equip preferit.

La primera vegada que es va retransmetre un partit de futbol en viu per la televisió va ser el 1937, a Londres. El primer a l’Estat va ser un Madrid-Barça. Era el 1959 i, a Barcelona, dies abans del partit, es van exhaurir tots els televisors. Des d’aleshores, veure el futbol es va convertir en un autèntic ritual. Tot comença amb la prèvia: mentre els jugadors s’escalfen al camp, nosaltres ho fem des del sofà. Encetem la primera birra i fem les nostres porres. No sabem qui guanyarà però sí que hi ha coses que no poden faltar: càntics, una bona pantalla per no perdre’ns cap detall del partit i la nostra Moritz, un autèntic clàssic que ens acompanya des del 1856.

Comença el partit i l’adrenalina està servida. No perdem pista de la pilota i ens deixem la veu fent retrets a l’àrbitre i animant els jugadors. I quan arriba el moment del gol, aixequem les nostres cerveses i brindem amb eufòria. Si el nostre equip guanya, la jornada haurà estat rodona. I si no, haurem passat una bona estona gaudint d’un costum que cada vegada compta amb més adeptes. Si vosaltres també sou uns futbolers empedreïts, recordeu tenir sempre a mà una bona Moritz, la cervesa que va portar la cervesa a Barcelona. Una victòria assegurada.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat