Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El meu llibre dels mesos de l'any

El meu llibre dels mesos de l'any

Ramon Besora

Escrit per
Ricard Ruiz Garzón
Publicitat

El meu llibre dels mesos de l'any
Ramon Besora
120 pàg. 15,95 €

1. Els mesos: follets
Vet aquí un llibre obligat a tota llar amb infants. Arrenca amb un relat de dotze follets de quatre colors, els mesos i les estacions, i ofereix de mil maneres (poemes, refranys, jocs i les il·lustracions d’Anna Clariana) els trets de cada un d’ells. Amb la Mar, el Pol i l’esquirol Talp, els nens i les nenes de vuit anys en amunt –i algun adult– aprendran sense adonar-se’n... No, millor: adonant-se del pas del temps!
 
2. El joc: del temps
“Fins a meitat de maig / l’hivern no diu: ‘Me’n vaig’”. Ben pensat, treballat i compaginat, aquest nou àlbum de l’autor i editor Besora inclou textos propis, però també populars i d’autors que van de Martí i Pol a Gianni Rodari. Sorprenen, a més, els jocs i les endevinalles: trobar cadells, interpretar petjades, saber qui et bufa sense que el vegis... I tot, al seu lloc. Pocs ‘calendaris’ divulguen i diverteixen a aquest nivell.
 
3. La tradició: viva
Del Carnestoltes a Sant Jordi, del mes de les carxofes al de les castanyes, de Sant Joan als Reis, de l’oreneta a la mel, dels bolets a l’home dels nassos... Jugant, jugant, 'El meu llibre dels mesos de l’any' és un repàs viu a la tradició, que permet ser llegit de cop i rellegit després cada temporada. És un àlbum, doncs, cíclic i arrelat, que renaixerà ufanós si un dia es panseix a la prestatgeria. No li cauran fulles, però en passareu fulls volant!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat