Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El millor del Photogenic Festival 2016

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Colita
©Maria Dias

El millor del Photogenic Festival 2016

Del 13 al 27 d'octubre el barri de Gràcia s'omplirà de fotografia amb exposicions de fotògrafs emergents i conferències i workshops d'artistes consagrats. Si t'agrada anar amb una càmera a la mà i vols aprendre els secrets de l'ofici, no te'l perdis.

Advertising
Colita
©Maria Dias

1. De tranquis con Colita

Colita representa un dels referents més importants de la fotografia catalana i espanyola de l’últim quart de segle XX. Va ser assistenta de Xavier Miserachs i Oriol Maspons i deixebla de Francesc Català-Roca. És considerada la fotògrafa de la “Gauche Divine” barcelonesa i ha realitzat més de quaranta exposicions. El 26 d’octubre, pujarà a l’escenari del Photogenic Festival per oferir una conferència més propera, una xerrada íntima i pròxima, on tots els espectadors podran conèixer d’aprop la seva obra. L'activitat es realitzarà a les 19 h a Casa Gràcia i és gratuïta.

Antoni Miró

2. Fotografia de moda

Antoni Miró i Antoni Bernad pugen a l’escenari del Photogenic Festival per crear un debat sobre la fotografia de moda. Dissenyador i fotògraf compartiran experiències i opinions sobre el món de la moda i la seva vinculació amb el món de la fotografia. En el mateix, analitzarem com funciona aquest sector, quins agents hi intervenen i quina és la funció principal de cadascú per crear grans campanyes com les que s’han creat. Serà el 18 d'octubre a les 19 h als Lluïsos de Gràcia, i gratis!
Advertising

3. Masterclass Manel Esclusa

Manel Esclusa, amb més de 50 exposicions a les seves esquenes, premis LAUS, FAD, Arlés i molts més presenta una masterclass sobre la seva obra. En aquesta coneixerem totes les tècniques amb les quals treballa el prestigiós fotògraf especialitzat en fotografia nocturna, que aconsegueix resultats impactants gràcies al tractament de la llum en espais foscos utilitzant llargues exposicions fotogràfiques. Una masterclass on el públic també podrà interactuar podent preguntar tots els dubtes que tinguin sobre la seva obra. Serà el dia 19 a les 19 h a la Biblioteca Jaume Fuster, i gratis!

Orquesta Buena Vista Social Club

4. Fotografia musical

Carlos Pericás, fotògraf oficial de Buena Vista Social Club, i fotògraf de músics com Carles Benavent, Andrea Motis, Raynald Colom, Alain Pérez i molts més, ens presentarà tota la seva experiència fotografiant a músics de tant renom, acompanyant-los a les seves gires i com aconseguir les millors imatges d’aquestes, compartint amb nosaltres les seves vivències al costat d’aquests artistes musicals. Aquesta conferència gratuïta se celebrarà el dia 21 a les 19 h a La Violeta de Gràcia.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising