El pop català se’n va al camp!

Un juliol de música per a tots els gustos i colors, que sonarà en el magnífic escenari a l’aire lliure del Festival’Era!

Publicitat

La masia de Can Gascons, a Llagostera, s’omplirà el pròxim 22 de juliol de música per a tots els gustos i colors, que sonarà en el magnífic escenari a l’aire lliure del Festival’Era. I, a més, aquesta edició reuneix el bo i millor del pop de casa nostra, que es podrà sentir, naturalment, amb una cerveseta Moritz a la mà. Els caps de cartell són tot un reclam per córrer cap al camp a passar-hi el dia... i la nit! Ni més ni menys que els Manel, que presentaran el seu quart disc, enregistrat als Estats Units i amb el qual estan fent una gira que els portarà arreu d’Europa. Entre els més esperats hi haurà els Cala Vento, el duet empordanès que ho ha petat als escenaris de tot l’Estat i que ara presenta el disc Fruto panorama.

També es podran sentir els ja consolidats Triángulo de Amor Bizarro, que faran ballar tothom un cop arribi la nit. I Renaldo & Clara mostraran la seva espectacular capacitat per fer girs dins del pop i sorprendre amb les seves veritables filigranes i unes cançons plenes de llum i color. A més, els Anímic posaran la nota electrònica en aquesta selecció de grups catalans, amb el seu darrer disc Skin, pur techno electrificat. Una oportunitat única per ballar a la catalana en ple camp!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat