Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palo Alto
© La Txina // Monika Frias

El post-pop més excitant conquereix Palo Alto Market

El mercat a l'aire lliure dóna la benvinguda a la tardor amb un menú musical immillorable.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Et presentem els concerts que podràs veure a Palo Alto Market.

Els sons del mercat

1. Els sons del mercat

A Barcelona, el primer cap de setmana de cada mes és sinònim de Palo Alto Market, el mercat de carrer més sofisticat i innovador. Per a la seva edició de l'1 i el 2 d'octubre, el Palo Alto Market vol donar la benvinguda a la tardor amb els ritmes sintètics i irresistibles del post-pop. És a dir: amb tota aquella música que recull i reivindica la influència dels sons i les produccions dels anys vuitanta, portant les seves textures sintètiques i melodioses fins a l'actualitat. Per celebrar aquestes essències vuitanteres, Palo Alto Market ha elaborat un programa que ens porta el millor post-pop d'aquí i de l'altra banda de l'Atlàntic, representat pel segell Canada, PΛVVLΛ i Twin Drama, i pels argentins Los Coming Soon, respectivament.
El Último Vecino + Evripidis & His Tragedies
© Neus Navarro / Popimposibles

2. El Último Vecino + Evripidis & His Tragedies

Ja fa una dècada que Canada marca el minut de l'estètica audiovisual, tant a casa nostra com a la resta del món. Primer ho van fer amb els seus genials videoclips, i després van afegir una editorial discogràfica per donar carta blanca a la seva melomania exquisida. La seva escuderia és breu però selecta, i reuneix alguns dels noms més destacats de l'escena estatal. A Palo Alto Market desembarcaran a l'escenari Aperol Club, oferint un autèntic menú degustació de post-pop. Hi trobarem Evripidis & His Tragedies, el projecte de pop panoràmic i fantàsticament arranjat d'Evripidis Sabatis. I també les cròniques sentimentalment agitades que Gerard Alegre Dòria vessa a les lletres d'El Último Vecino: tecno-pop de baixa fidelitat i alt impacte emocional.
Publicitat
Extraperlo + Elsa de Alfonso y Los Prestigio
© Chus Antón

3. Extraperlo + Elsa de Alfonso y Los Prestigio

Extraperlo són potser el grup que més clarament representa la línia post-pop de Canada: mestres de les cançons addictives però mai evidents, tenen en la veu greu de Borja Rosal un element de forta personalitat que contrasta amb el caire somniador del seu so. Tots els seus components són culs inquiets, que multipliquen la seva activitat militant en altres projectes, com El Guincho, Capitán o, justament, Elsa de Alfonso y Los Prestigio, companys de segell i de cartell en el Aperol Club al Palo Alto Market. Es tracta d'un autèntic supergrup, liderat per una de les personalitats més magnètiques que han sorgit dels nostres escenaris, i que fa gala d'un romanticisme alhora misteriós i desarmant. No badeu, perquè la banda dosifica les seves cançons i també les aparicions en directe, fent de cada actuació un autèntic esdeveniment.
Los Coming Soon

4. Los Coming Soon

Són un dels noms de culte de l'escena indie argentina, i ara per fi els podem veure a Barcelona. Des de Buenos Aires, Los Coming Soon practiquen un pop ballable, alhora minimalista i ple de groove, i elaboren composicions espaioses, on les harmonies vocals resulten tan importants com la precisa base rítmica. Les seves són d'aquelles cançons que resulta impossible escoltar només una vegada. Esperem que el grup hagi posat alguns dels seus discs a l'equipatge: segur que esgoten les existències!
Publicitat
PAVVLA + Twin Drama

5. PAVVLA + Twin Drama

Potser l'heu vist a La Riera, on ha donat vida a la filla de David Selvas, però la vida artística de Paula Jornet va molt més enllà, desfogant-se musicalment sota l'àlies de PAVVLA. La jove cantant i actriu ha trobat el camí que uneix el folk intimista amb els sons de l'electrònica emotiva (la comparació amb James Blake és inevitable), i està cridada a encisar a tothom que s'acosti a la seva actuació maridada amb els vins de Bodegues Torres. Per la seva banda, Twin Drama ens permetran acomiadar definitivament la temporada de sol i platja amb el seu surf-pop melòdic i captivador. Caldrà viure el seu concert amb intensitat: segurament, sigui la darrera oportunitat de gaudir de música a l'aire lliure abans que arribi el fred!
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat