Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. EnjoyersCity.com Metaverso
  EnjoyersCity.com
 2. EnjoyersCity.com Metaverso
  EnjoyersCity.com

El Time to Eat Fest… t’obre les portes del Metavers i de la realitat virtual!

Si voleu viure una experiència immersiva en nous universos tecnològics, passeu pel nostre festival gastronòmic. Entre altres coses, podreu endinsar-vos a la MetaCiutat EnjoyersCity.com. Us ho expliquem!

Begoña García Carteron
Escrit per
Begoña García Carteron
Publicitat

L’última i més alta tecnologia és la que s’endinsa en el Metavers, es materialitza en 3D i ens permet navegar i interactuar com si estiguéssim de forma real dins de l’entorn virtual. I, un cop allà, accedir a continguts exclusius. Mola, oi? Si voleu experimentar-ho, us ho posem fàcil, perquè, en col·laboració amb LOLA events, agència especialitzada en oferir experiències immersives en l’univers de la realitat virtual, us proposem quatre formes diferents d’experimentar aquest futur.

D’una banda, amb el vostre propi ordinador o Smarthphone, senzillament accedint a un codi QR o a una url concreta (que trobareu ben indicada al festival), i sense necessitat d’ulleres ni comandaments, us endinsareu a la MetaCiutat EnjoyersCity.com. Com a tot Metavers que ho valgui, tindreu el vostre propi avatar personalitzat com més us agradi. Però no estareu sols! Podreu interactuar amb els avatars dels vostres amics i amb els d’altres assistents al festival i, amb ells, podreu fins i tot visitar un museu de realitat virtual creat i personalitzat especialment per a aquest esdeveniment.

Si voleu experimentar altres tipus de realitat virtual, trobareu un stand on podreu descobrir totes les seves possibilitats descarregant l’aplicació pionera de realitat augmentada de manera gratuïta. Amb ella, enfocant als marcadors que es mostraran en diferents espais de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, trobareu continguts estàtics i animats en 3D que, fins i tot, podreu fotografiar i compartir a les vostres xarxes socials. Ho petareu!

Si voleu que l’experiència sigui encara més espectacular, podreu provar les ulleres Oculus Quest 2 que trobareu a l’stand. I també podreu descobrir una nova forma de veure vídeos en una pantalla blanca amb visors. Us atreviu a provar-ho tot? És ben fàcil, només heu d’anar al Time to Eat Fest els propers 28 i 29 de maig i iniciar una nova forma d’endinsar-se en internet. Ens veiem al Time to Eat Fest!

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat